Kakvi su dok vode ljubav: Ovan je izdržljiv, Bik vrlo senzualan

Horoskop

Ovan

Seks s njima teško može prijeći u rutinu, a s obzirom na njihovu izdržljivost – rijetko kad će biti kratak. Ovnovi se mogu brzo naljutiti, no opraštaju brže nego drugi znakovi i nisu zlopamtila.

Vrlo su spontani i vole svoje bližnje iznenaditi darovima – od sitnica od ukusne večere. Na njih uvijek možete računati da će se boriti, pa ako treba i potući za vas. Ne trebate brinuti da će vam u vezi postati dosadno, život s njima je pun uzbuđenja i pustolovine.

Bik

Bikovi su jedni od najodanijih pripadnika Zodijaka te osjećaju veliko poštovanje prema partneru. Vrlo su senzualni i to se odražava na seksualni život – imaju jak libido i važan im je tuđi užitak.

Ljude koje vole razmazit će ekstravagantnim večerama, finim vinima i putovanjima. Nikad nećete morati propitkivati njihove motive – oni će vam sve direktno dati do znanja. U trenucima stresa, Bik će uvijek biti tu da vam pruži utjehu i pobrine se za vas.

Blizanci

Njih istinski zanimaju brojne teme i uživaju učiti o svemu što zanima njihovog partnera. Mozak im radi brzo i generalno su jako duhoviti, pa će uvijek nasmijavati partnera svojim dosjetkama. S njima nećete morati brinuti zbog nedostatka komunikacije, oni će i šutljive natjerati da progovore.

Prijateljstvo im je jako bitno i svome će partneru prvenstveno biti prijatelj, a tek potom ljubavnik. Naviknite se na njihove seksi provokacije, oni će partnera zapaliti prije nego odjeća krene dolje.

Foto: Dreamstime

Rak

Njima je urođeno da sebe daju drugima, tako da će se oni uvijek brinuti o tome da je partneru dobro. Imaju razumijevanja za duboke osjećaje i stanja te se ne boje svoje osjećaje pokazati. Jedan od omiljenih načina za provođenje slobodnog vremena Raka je maženje s partnerom.

Uvijek se trude da seks bude strastven i pun osjećaja. Ulažu puno vremena i energije da bi svoj dom učinili toplim i udobnim za sebe i partnera.

Lav

Njihova snaga i samopouzdanje su vrlo privlačni. Znaju pokazati svoje osjećaje, pa vam uz njih neće nedostajati poljubaca, zagrljaja i dodira. Za Lavove je zaljubljenost najljepše stanje u životu i oni ljubav nikad ne uzimaju ‘zdravo za gotovo’.

Zahvaljujući svojoj kreativnoj i strastvenoj prirodi, odlični su ljubavnici. Zaštitnički nastrojeni i snažni, Lavovi će uvijek stati ispred vas da vas zaštite.

themoviedb.org | Autor: themoviedb.orgFoto: themoviedb.org

Djevica

Djevica će uvijek biti tu da pruži potporu kad ih partner najviše treba. Razgovorljivi su i imaju široko polje interesa, pa vam s njima nikad neće nedostajati tema za razgovor. Ispod hladne vanjštine imaju krhku i toplu unutrašnjost koja na vidjelo izlazi u ljubavnim vezama.

Vrlo uredne i s ljubavlju prema redu, Djevice su odličan organizator doma i zajedničkog života. Teže savršenstvu u svim područjima života, što se odražava i na seks – uvijek se trude biti bolji.

Vaga

Urođena im je želja da ugađaju drugim ljudima, pa će tako uvijek htjeti usrećiti svog partnera. Vage su vrlo šarmantne i romantične te niti nakon 10 godina veze neće prestati zavoditi partnera.

Predigra im je vrlo bitna i uvijek će uzeti dovoljno vremena kako bi se pobrinuli da je partner zadovoljen. Njihova želja za lijepim i stabilnim odnosom znači da će prije pokušati razgovarati, a ne svađati se. Vole ugodnost i biti okruženi lijepim stvarima, pa će to isto pružiti i partneru.

Foto: Thinkstock

Škorpion

Strastvenost i intenzitet u kombinaciji s jakim libidom jamac je za dobar seks s Škorpionom. Škorpion se ne boji intimnosti, već dapače – on žudi za njom te u vezi teži da ona postane duboka.

Ljubavne veze, za razliku od flertova, shvaćaju vrlo ozbiljno, te su u vezi odani partneri. Njihova tajanstvena priroda donosi vječni i zanimljiv izazov za partnera. Škorpioni su strastveni oko svega, od politike do pitanja hrane, umjetnosti i ljubavi.

Strijelac

Optimističan pristup životu Strijelca donosi u vezu pozitivnost, liberalnost i spremnost na kompromise. Ovaj pripadnik Zodijaka je uvijek iskren, te se možete pouzdati da će vam reći istinu i u lošoj situaciji.

Po svojoj prirodi su nezavisni, pa će biti sigurni u ljubav partnera čak i ako su razdvojeni. Strijelac je idealist te će u svom partneru uvijek težiti da vidi ono najbolje, a loše svjesno ignorirati. Kako imaju puno energije, vođenje ljubavi sa Strijelcem je prava sportska aktivnost.

Dreamstime | Autor: DreamstimeFoto: Dreamstime

Jarac

Pripadnik ovog znaka teži za ostvarenjem duboke, značajne i dugotrajne ljubavne veze. Jarac može gledati okolo što mu se nudi, no on je znak za koji postoji najmanje šanse da će varati. Praktični su i u životu i u osjećajnim pitanjima, pa će izbjegavati dramatiziranje kad god mogu.

U seksu su otvoreni i vole preuzimati inicijativu na sebe, a imaju jak libido koji se ne smanjuje s godinama. U kojoj god situaciji bili, na Jarca se uvijek možete osloniti – on će vam uporno davati potporu.

Vodenjak

U vezi s Vodenjakom, osjećat ćete se kao da ste u ljubavi sa svojim najboljim prijateljem. Vodenjak živi u svijetu ideja i kreativnosti, pa ćete s njima moći razgovarati i o nezamislivim stvarima. Pripadnik ovog znaka je ljubitelj pravednosti, pa će i u vezi težiti ravnopravnosti gdje su oboje sretni.

Veza s Vodenjakom definitivno će obogatiti vaš društveni život, oni imaju najviše prijatelja u Zodijaku. Zbog svoje kreativne prirode oni su jedan od najperverznijih znakova u krevetu.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su vrlo senzualni te spremni na seks bilo kad i bilo gdje. Njihova intuicija je legendarna, pa često predviđaju potrebe, misli i želje partnera bez da im se išta kaže.

Ribe izražavaju svoju ljubav i divljenje na originalne i prekrasne, gotovo poetske načine. Oni su spremni žrtvovati se zbog veze i partnera, a to naknadno neće zamjerati. Kako su teški romantičari, ljubav s njima je nešto što dolazi najbliže ljubavima s velikog platna.

https://www.24sata.hr/lifestyle/kakvi-su-dok-vode-ljubav-ovan-je-izdrzljiv-bik-vrlo-senzualan-619297


Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.