Prije tebe (audio knjiga)

Audio knjige

U ovoj nezaboravnoj romantičnoj pustolovini, autorica uspješnica Judith McNaught, vodi čitatelje iz divljina Amerike u otmjeni London 1820-ih godina. Nakon romana Kraljevstvo Snova i Whitney, ljubav moja i roman o sudbinama upoznali ovu životima predaka obitelji Westmoreland!

Sheridan Bromleigh, učiteljica u školi za bogate mlade dame, dobila je zadatak da jednu od svoji učenica, nasljednicu Charise Lancaster, otprati u Englesku na susret s budućim zaručnikom. Kad njezina štičenica pobjegne s neznancem, Sheridan se pita kako će to objasniti Charisinom zaručniku, lordu Burletonu. Stojeći na pristaništu, Stephen Westmoreland, grof od Langforda, pretpostavlja da je mlada žena koja dolazi prema njemu Charise Lancaster i priopćava joj svoju ulogu u kobnoj nesreći sa lordom Burletonom večer prije. I baš kad je Sheridan htjela nešto reći, udari ju mreža sa teretom!

Sheridan se budi u Westmorelandovoj palači, s time da se uopće ne sjeća tko je. Jedina poveznica s prošlosti je ta da  da ju svi zovu gospođica Lancaster. Jedino što uistinu zna jest da se zaljubljuje u zgodnog engleskog grofa … i da je život pred njom pun prekrasnih mogućnosti…

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se