Zapleši sa mnom (audio knjiga)

Audio knjige

Legendarna autorica bestselera s liste  New York Timesa konačno se vraća s dirljivim romanom o ženstvenosti,  divljim srcima i snazi ljubavi koja sve liječi.

Kad joj život zada udarce, mlada udovica Tess Hartsong pobjegne  na planinu Runaway. Tess se nada da će u gradiću u planinama  Tennesseeja, okružena prirodom, pobjeći od slomljenog srca  i pronaći utočište dovoljno dugo da joj rane zarastu.

Ali umjesto mira i tišine, Tess pronalazi povučenog umjetnika koji  čezne za osamom, šumsku vilu slobodna duha koja krije previše  tajni, bespomoćno novorođenče, skupinu znatiželjnih tinejdžera  i mještane koji ne vjeruju neznancima – a pogotovo tvrdoglavim  ženama poput Tess. No jednako je tvrdoglav i Ian North, umjetnik  teškoga karaktera, nadarene ruke i napaćene duše – čovjek zbog  kojega će se Tess zapitati treba li ona sama biti baš toliko tvrdoglava.

U bijegu prema novom životu Tess se pita je li  izgubila sebe ili je pronašla budućnost?

“ Inteligentna, zabavna i seksi  knjiga koja će iz vas izmamiti same uzdahe.” – People

“ Vrhunska autorica koja nas nikad ne razočara.” – Library Journal

“ Nitko nije bolji od Susan Elizabeth Phillips!” – Jane Anne Krentz

“ Prepoznatljiva mješavina složenih likova, seksualne kemije i uvjerljivog, emotivnog stila je neodoljiva.” – Chicago Tribune

O autorici romana Zapleši sa mnom:

Romani Susan Elizabeth Phillips su prvoklasne ljubavne priče u kojima su likovi obično uspješni poslovni ljudi, sportaši ili glumci često spremni zapostaviti svoju karijeru zbog iznenadnih ljubavi. Na hrvatskom jeziku objavljena je cijela lepeza njezinih velikih hitova poput romana Prva večernja zvijezda, Slaba na heroje, ŠminkericaOdbjegla nevjestaDođi i poljubi me!, Zlatna djevojka te brojnih drugih.

Istoimena knjiga u pisanom formatu

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se