Zanosni stranac

Ljubići free

Megan je odvezla svoje goste do lokalnog aerodroma, gde ih je čekao avion kompanije, i tek onda primetila koliko je fizički i psihički iznurena. Kada se avion podigao u vazduh ona se vratila u kola i odvezla se do stana, radosna što će uskočiti u toplu kupku pre večere sa Džekom.
Kasnije, opuštena medu mehurićima pene za kupanje. Megan je razmišljala o svojoj karijeri, nekada i sada.
I ranije je znala da neće biti zadovoljna poslom od devet do pet. da bi se zarobila u kancelariji, uz kucanje i stenografiju kao osnovne dužnosti. Megan je odrasla u porodici u kojoj su bili samo muškarci. Imala je Četiri starija brata. Iz milošte su je zvali „prcoljak”. iako nisu imali nimalo obzira prema njenom polu. što ona nije ni očekivala.
Smrt majke, koja je umrla kada je ona imala dve godine, nije joj tako teško pala kao njenom ocu i braći. Njeno detinjstvo se na neki naćin razlikovalo od detinjstva njenih drugaica, ali joj ljubav i pažnja nisu nedostajali. Kada je imala dvanaest godina, njena tetka sa tatine strane je iznenada postala udovica i prešla da živi sa klanom Kolbi.
Umesto da je gušila svoju bratanicu iznenadnim napadima majčinske ljubavi. Beatrisa Lang je podsticala devojcicu da iskoristi sve od života, a ne da se prepusti onome što se obično od žene očekuje. Pošto je diplomirala na poslovnom koledžu. Megan se zaposlila kod velike ekonomske fondacije za razvoj u Južnoj Karolini.

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.