Ljubav i laži

LJUBIĆI

Ovo je priča o Aleksu i Ani, dvoje ljudi koji su se sreli na neobičan način i zaljubili se na prvi pogled. Aleks je bio uspješan kardiohirurg, dok je Ana bila mlada i ambiciozna novinarka. Njih dvoje su se upoznali na jednoj konferenciji, gdje je Aleks držao predavanje o svojim uspjesima u medicini, a Ana je bila zadužena za izvještavanje. Kada su se prvi put sreli, Aleks je osjetio nešto što nikada prije nije osjetio. Bio je to trenutak kada je shvatio da je Ana žena koju je tražio cijeli svoj život. Ana je također osjetila nešto posebno u Aleksu, nešto što ju je privuklo prema njemu.

ODLOMAK
Stvarno mi je žao, ali znaš i sam u kakvom sam poslu bila ovih dana. Uostalom, ja nikada nisam sumnjala u tvoj ukus, a ni Sara.
Hvala ti. Da li smo samo nas dvoje pozvani na ručak ili će doći još neko?
Na ručku smo samo nas dvoje, a uveče dolaze oni njeni muzičari, Robert….
Koji Robert? gotovo grubo je pitao Aleks.
Šta ti je, začuđeno ga je pogledala Lana Robert Vičer.
Otkuda on? Šta će ona sa Vičerom?
O, Bože, šta je tebi, Aleks? Srele smo se sa njim neko veče u jednom restoranu. I ona ga je pozvala. Zašto da ne?
Da li se nekoj od vas udvarao?
Nije, bio je sa jednom mnogo lepom devojkom, ali prilično blaziranom.
Lana, ozbiljno ti kažem, pazite se njega. On samo juri od suknje do suknje.
Mislila sam da ste vi dobri prijatelji.
Jesmo, gotovo da nema čoveka kome više verujem od njega. Ali je tip potpuno lud za ženama. On jednostavno mora da se udvara svakoj ženi koju sretne. Čak mu nije ni važno kakva je to žena.Mora da misli da ja nisam žensko, jer još nikada nije pokazao interes za mene. Možda on misii da sam ja muškarac prerušen u ženu smejala se njegova sestra. Aleks se i sam nasmeja na njen komentar. Možda neće zbog mene.
On je veoma voleo svoje sestre. Obe su bile izuzetno lepe. Aleks je smatrao da je on taj koji mora brinuti o tome da ih niko ne povredi.
Nasmejana Sara zagrli svoju sestru i brata. Izgledala je čarobno sa svojim divnim crnim očima. Njena gusta crna kosa bila je začešljana unazad i ispletena u labavu kiku. Sa vrlo malo šmike na licu, niko joj ne bi dao dvadeset devet godina, koliko je punila danas.
Divno izgledaš nasmeja joj se Lana, koja je takođe privlačila pažnju svojim izgledom i eiegancijom.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se