3638

Pečat sudbine

LJUBIĆI

Rebeka Ovens je mlada dama koja se sprema za sezonu u Londonu. Njena braća, Lenard i Ronald, brinu o njoj i žele da joj pomognu da se pripremi za gradski život. Lenard, koji je već iskusni gradski džentlmen, odlučuje da pozove svog prijatelja vikonta Danijela Sajmora da pomogne Rebeki u njenim pripremama.

Vikont Sajmor je poznat po svom šarmu i eleganciji, ali i po tome što je vrlo zahtjevan kada je u pitanju obrazovanje mladih dama. On pristaje da pomogne Rebeki, ali samo pod uslovom da ona bude spremna da se posveti učenju i da bude disciplinovana. Rebeka je u početku skeptična prema vikontu Sajmoru, ali ubrzo shvata da je on vrlo stručan i da joj može mnogo pomoći. Vikont joj pomaže da nauči sve što je potrebno da bi bila spremna za sezonu, uključujući ples, društvene norme i pravila ponašanja.

Međutim, Rebeka se suočava sa mnogim izazovima u gradu. Njena neiskustvo i naivnost često dovode do neugodnih situacija, a neki ljudi u društvu je ne prihvataju. Vikont Sajmor joj pomaže da se nosi sa tim izazovima i da se prilagodi novom okruženju.

Rebeka takođe upoznaje nekoliko muškaraca tokom sezone, ali nijedan od njih joj se ne čini kao pravi izbor. Međutim, sve se mijenja kada upozna gospodina Džejmsa, mladog i šarmantnog džentlmena koji joj osvaja srce.

Međutim, njihova ljubavna priča takođe je puna prepreka. Gospodin Džejms ima tajnu koju krije od Rebekinog brata Lenarda, a kada Lenard sazna istinu, on zabranjuje Rebeki da se viđa sa Džejmsom. Rebeka je očajna, ali ne želi da se odrekne svog ljubavnog života zbog bratove zabrane.

U međuvremenu, Vikont Sajmor otkriva da je zaljubljen u Rebeku, ali ne želi da joj prizna svoja osjećanja jer zna da ona voli gospodina Džejmsa. On odlučuje da se povuče i da se ne miješa u Rebekin ljubavni život.

Nastavak na strani broj 2

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.