Romantično veče

LJUBIĆI

Pamtila je kako je Tejlor izgledao onog avgusta, kada je njoj bilo osamnaest godina. I kasnije ga je zamišljala takvim, jer ga poslije tog ljeta više nije vidjela.
Bio je mršav, visok ali snažnih ramena. Farmerice su mu bolje pristajale od sve ostale odjeće. Imao je crnu kosu koju je Šeron ikada vidjela, kosu koja je na kalifornijskom suncu blistala kao kameni ugalj. Koža mu je bila potamnjela od mnogih sati provedenih na suncu. Dok bi obavljao poslove na ranču, njegovi snažni mišići su se napinjali, tako da je Šeron izgledalo da će svakog trenutka eksplodirati. S bolom se sjećala njegovog lica, njegovih dubokih i tamnih očiju, gustih trepavica koje su mu zaklanjale pogled, njegovih nježnih  sana…
Oči su joj se napunile suzama, dok su tužna sjećanja navirala poput plime. Kako je mogla da mu odoli? Tejlor je bio momak koji je lako mogao da slomi srce mladoj djevojci. Upravo zbog njega, Šeron se, kasnije, nije vezala za nekog drugog muškarca. Zbog njega je raskinula vjeridbu sa čovjekom za kojeg je mislila da joj je mnogo značio. Mada se svim silama trudila da ne misli na njega, da ne priča o njemu, bila je svjesna da je Tejlor Bredok i dalje postojao u njenom srcu i da je tokom svih tih godina gospodario njenim životom.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se