Poljubi i reci

Free ljubići

Gledajući u prvi red slušalaca u dvorani za balove „Fort Vort“ hotela, Lindi uhvati majčin pogled, kojim joj je potvrđivala da je njen govor bio odgovarajući za ovu publiku. Ne previše snažan, udarna poruka ekonomske budućnosti zemlje. Ljudi u ovoj sobi spadaju među najuticajnije predstavnike rančera i stočara Teksasa. Oni bi mogli da ponude dosta novca i velike doprinose, a Lindi je znala da joj sada i jedno i drugo potrebno, da bi videla svoju kampanju za državnog senatora neometenu do novembarskih izbora za petnaest dana.
Kada joj je Bruks Grifin uputio širok osmeh sa drugog kraja prostorije, poremeti joj se tok misli. On je zamišljeno posmatrao za trenutak, a onda joj uputi dobro poznati osmeh, koji joj pokrenu emocije.
Bruks je stajao izdvojen, svestan da je privukao njenu pažnju. Pitao se šta Lindi Bredli može da misli o njemu. Tada joj se osmehnuo, znajući da ona sigurno o njemu ne misli ništa dobro. Ne sviđa joj se mnogo. Svaki put kada bi joj se približio, osetio je napetost u njoj, a kada bi pokušao da razgovara hladno ga je ignorisala. Ali, to nije važno, što se nje tiče, on je odlučio, on nije čovek za odbijanje. Od prvog susreta znao je da je mora imati. Ona je bila zagonetna – živahna, atraktivna, u jednom momentu pod potpunom kontrolom, da bi u sledećem došlo do paklenog izliva strasti. Neizmerno ga je privlačila, jer Lindi Bredli je bila previše ženstvena. Ona pogleda u stranu, a zatim u njegovom pravcu: on je izlazio iz dvorane i uputio se u prostoriju, gde je predviđeno da je kasnije intervjuišu novinari. Ali, pre nego što je zatvorio vrata, pogleda je i brzo, zaverenički namignu. Misleći da je možda pogrešila, zapanjeno pogleda u njega vide kako to ponavlja. Proključali bes ponovo je obuze.

Cijeli roman “Poljubi i reci”

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje