Za mali iznos pretplate dobijate pristup cijelom sadržaju na sajtu, a to su na stotine ljubavno / erotskih romana kao i mnoštvo popularnih knjiga ljubavne tematike.

Odaberite nivo članstva, i izvršite uplatu nakon čega imate pristup svim romanima na sajtu na period koji odaberete prilikom uplate. Uplata je jednostavna, putem kreditne kartice. Ako ste već član na sajtu možete se ulogirati ovdje

Izaberite Vaš nivo članstva!

POČETNIK
za mjesec dana
9
Pristup premium sadržaju 30 dana
Testirajte nas mjesec dana!
✔️ Testirajte nas 30 dana
✔️ Čitajte neograničeno!
✔️ Skidajte romane na Vaš uredjaj
✔️ Ljubići se dodaju svaki dan!
VETERAN
za godinu dana
69
Pristup premium sadržaju 12 mjeseci
Za veterane, čitajte cijelu godinu dana!
✔️ Čitajte neograničen broj romana 12 mjeseci
✔️ Skidajte romane na Vaš uredjaj.
✔️ Ljubići se dodaju svaki dan!

Uplata preko Paypala

Ako želite, možete i uplatom preko Paypala postati član. Molimo odaberite iznos koji želite ispod, kliknite na dugme Uplati, zatim upišite Vaše podatke i označite polje za otvaranje računa na sajtu, ukoliko još niste član. Ako ste član prvo se Ulogirajte klikom na crveni link. Nakon uspješne transakcije dobićete pristup premium sadržaju. Uplata je preko Paypala i platnom karticom. HVALA VAM!

39.00
Vaši podaci

Ukupan iznos: 39.00€


Uplate se vrše platnom karticom preko online procesora Paypal (nije neophodno da imate Paypal račun). Kada kliknete na dugme UPLATI bićete preusmjereni na stranicu za plaćanje.
U medjuvremenu, Vaš račun na sajtu biće kreiran ukoliko ste naveli tačnu email-adresu. Na email ćete dobiti link za kreiranje šifre i zatim ćete se moći ulogovati na sajt. Mi nemamo pristup Vašim platnim informacijama samo informaciji o uspješnosti transakcije.


Kontakt

Ako imate nekih pitanja, prijedloga ili žalbi, možete nas kontaktirati!