Za mali iznos pretplate dobijate pristup cijelom sadržaju na sajtu, a to su na stotine ljubavno / erotskih romana kao i mnoštvo popularnih knjiga ljubavne tematike.

Kliknite na dugme UPLATI SAD (Buy now) i izvršite plaćanje nakon čega dobijate pristup svim romanima na sajtu na period koji odaberete. Uplata je jednostavna, putem kreditne kartice ili preko Paypal. Vrlo je važno da navedete ispravnu email adresu. Ako još niste član, nakon uplate bićete preusmjereni na stranicu za kreiranje profila, koja je brza i jednostavna. Odaberite Vaš način uplate!

NAPOMENA: Ako ste već član na sajtu, a uplatili ste za obnovu članstva, nije potrebno da se ponovo registrujete, Vaš profil će automatski biti aktiviran.

Kad se odlučite na uplatu za članstavo na sajtu, i kliknete na odgovarajuće dugme, bićete automatski preusmjereni na formular za uplatu preko Stripe (ili Paypal) procesora, gdje možete vrlo brzo i jednostavno platiti svojom platnom / kreditnom karticom. Ovaj sajt nema pristup Vašim podacima, već od Stripe (Paypal) dobija podatke o uspješnosti transakcije.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspješno procesuirana, kupac, pored e-mail potvrde o uspješnom plaćanju od Stirep ili Paypala-a, dobija i e-mail gdje se uplata potvrdjuje i novi član poziva da registruje korisničko ime. Korisničko ime i šifra su vam potrebni kako biste se mogli prijaviti na sajt i dobiti pristup premium sadržaju.

Ukoliko imate neko pitanje ili prijedlog, želite saradnju ili želite otkazati pretplatu, možete nam se javiti preko formulara ispod.