Za mali mjesečni iznos dobijate pristup ekskluzivnom sadržaju na sajtu, a to su na stotine ljubavno / erotskih romana kao i mnoštvo popularnih knjiga ljubavnog žanra.

Postanite član i čitajte na stotine ljubića!

✔️ Čitajte na stotine premium romana
✔️ Čitajte na bilo kom uredjaju
✔️ Novi ljubići se redovno dodaju
✔️ Jednokratna uplata (možete odabrati i pretplatu)

Jednostavna registracija!
Molimo, kliknite na UPLATA, odaberite metod plaćanja (Paypal ili kartica), zatim unesite Vaše podatke sa ispravnom email adresom i platnim detaljima. Na kraju kliknite dugme UPLATA. Nakon uspješne transakcije provjerite Vaš e-mail. Hvala i dobrodošli!

NAPOMENA: Do daljnjeg se ukida pretplata na 1 mjesec zbog tehničkih razloga. Iskoristite snižene cijene na duže pretplate. Hvala.

Čitaj 12 mjeseci!


Napomena: Vrlo je važno da navedete ispravnu email adresu kako bismo Vam kreirali profil s kojim se logirate na sajt i pristupate sadržaju na period koji ste odabrali. Ako ste već član na sajtu, a uplatili ste za obnovu članstva, nije potrebno da se ponovo registrujete, prethodno se ulogujte sa na Vaš profil koji će automatski biti aktiviran.

Kad se odlučite na uplatu za članstavo na sajtu, i kliknete na odgovarajuće dugme, bićete automatski preusmjereni na formular za uplatu preko Stripe (ili Paypal) procesora, gdje možete vrlo brzo i jednostavno platiti svojom platnom / kreditnom karticom. Ovaj sajt nema pristup Vašim podacima, već od Stripe (Paypal) dobija podatke o uspješnosti transakcije.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspješno procesuirana, kupac dobija e-mail potvrdu o uspješnom plaćanju i dalje instrukcije. Nakon toga prijavite se na sajt i uživajte u čitanju.

Ukoliko imate neko pitanje ili prijedlog, želite saradnju ili želite otkazati pretplatu, možete nas kontaktirati.