Ovim osobinama ćete odbiti svakog muškarca

Životni stil

Koliko god da ste lepe i slatke, ove osobine će odbiti baš svakog momka.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

Naravno, ukusi su različiti i o njima se (navodno) ne raspravlja. Ali, postoje neke ženske osobine koje većina muškaraca ne podnosi. Otkrivamo vam 3 najčešće: 

Devojke koje stalno prigovaraju i ni sa čim nisu zadovoljne 

Takve žene nikad nisu zadovoljne, u svemu traže negativnosti i ništa im nije dovoljno dobro. Što god da njihov partner napravi, to naravno nije dobro. Prigovara mu apsolutno za sve: od toga kako se obukao, kakvu frizuru ima, kakav poklon joj je kupio, kako mu izgleda soba pa do toga što priča, kako se ponaša u društvu, a – čak i ako je doživela snažan orgazam, ni to baš nije sasvim dobro. Svojim prigovaranjem ruši samopouzdanje muškarca i samo je pitanje vremena kad će dečku prekipeti i kada će pobeći glavom bez obzira. Ruku na srce: Da li bi ste vi voleli da imate dečka koji vam stalno prigovara? 

Devojke koje veruju u princa na belom konju 

Momci ne vole naivno romantične devojke koje budne sanjaju o savršenom životu, kućici u cveću i princu “Savršenom”. Maštanje inače nije loše, ali isključivo u razumnim, realnim okvirima. Međutim, ako žena od prvog dana planira zajedničku budućnost do najmanje sitnice (da, čak je odabrala ime i boju psa kojeg će imati), to najčešće zamara njenog partnera koji onda počne planirati savršen beg. Većina frajera voli spontanost, devojke koje su realne i s obe noge čvrsto na zemlji, devojke koje mogu razlučiti stvarnost od fikcije, devojke koje ne planiraju živeti u bajci… 

Ljubomorne i posesivne devojke 

Svaki muškarac želi malo slobodnog vreme za sebe – kao i mi! Želi izaći s prijateljima na muško druženje. Jako mu je važno da mu partnerka veruje i da ga ne zivka svakih pet minuta ili rafalno šalje SMS-ove. S druge strane, momci vole kad im devojke daju do znanja da im nedostaju i da su im ponekad potrebni. Vole i kad se devojka brine, pa čak i kad je ponekad malo ljubomorna – to podiže njihov muški ego i to nije loše ako nije preterano. 

Naime, retko će koji muškarac ostati u vezi sa ženom koja je bolesno ljubomorna, koja prati svaki njegov korak i stalno mu visi za vratom. Ako je ludo zaljubljen, možda će neko vreme čak i tolerisati takvo posesivno ponašanje, ali ako to potraje, gotovo je sigurno da će potražiti izlaz iz veze.

http://vesti-online.com/Ljubav-i-veze/Saveti/731072/Ovim-osobinama-cete-odbiti-svakog-muskarca


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje