Poruka za ljubavnicu mog muža: Bravo, osvojila si muškarca koji je spreman prekršiti svaki zavjet

Životni stil


Samo prevarena žena zna kakav je osjećaj kad sazna da je njen muškarac vara, nakon ko zna koliko godina što su proveli skupa.

Ne može se riječima opisati taj osjećaj kada uhvatite čovjeka da vas vara. Ljutnja, ogorčenost, bijes, žalost, razočarenje, nesvjestica, tuga… Sve u jednome! Iskreno se saosjećam sa svakom ženom koja je kroz to prošla, jer odlično znam koliko boli.

Ta jedna gospođica koja nam se kikoće iza leđa misli da je osvojila vrh Mont Everesta tako što je preotela tuđeg muškarca. Ona misli da je on za nekoliko stepenica bolja od te njegove naivne supruge koja toliko dugo ništa nije ni posumnjala.

E za takve gospođice imam samo jednu poruku: Čestitam! Osvojila si muškarca koji je spreman prekršiti svaki zavjet i obećanje. Moj muž je meni obećao sve! Vijernost, ljubav, nježnost, pažnju, porodicu, djecu, krov nad glavom… I sve je to srušio kada je odlučio da se nađe sa tobom!

Tako će i sa tobom. Pričao mi je bajke, kleo se kako me voli najviše na svijetu i da će čitav život biti samo sa mnom – a opet je otišao tebi. Vjerujem da i tebi isto govori i da mu ti u te riječi vjeruješ. Drago mi je ako vjeruješ, jer sad postoji treća osoba koja se tebi kikoće iza leđa.

Narcis, manipulator i egoista koji samo zna reći ono što drugi vole čuti nikada neće biti iskren niti vijeran. Kada ti priča bajke dvaput mjeri jednom sijeci. Prije nego što se opustiš u toj vašoj vezi osjetićeš sva ona jadna osjećanja koja sam na početku nabrojala. Jednom preljubnik, uvijek preljubnik!

pult24

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje