Predmet koji se čuva ispod kreveta privlači novac i blagostanje

Životni stil

Kada ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvijest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mjesta na kojem ležimo, zato feng šui najčešće savjetuje da ne držimo ništa ispod kreveta.

krevet

Prostor ispod kreveta bi trebalo da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da kanališe ravnomjerno po cijelom našem telu tokom noći. Gomile stvari koje možda držite ispod kreveta stvaraju konfuznu energiju koje vaš nesvjesni um upija dok spavate, što je vrlo loše. Prostor ispod kreveta treba da bude prazan i da ga redovno čistite.

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” feng šui pravila je kada ispod kreveta držite ono što se zove “Kutija s blagom”.

To je specifičan feng šui alat za slanje Univerzumu svojih želja i namjera, odnosno za otvaranje našeg nesvjesnog “ja” i mogućnostima da se naše želje ostvare. Kakva je to kutija i šta je u njoj?

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju.

Potrudite se da kutija bude napravljena od kvalitetnog materijala. Čvrst poklopac će predstavljati vašu sigurnu i stabilnu energiju, a otvorena kutija imaće više “otvoren” tip energije. Obje su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

Materijal kutije: drvo je uzemljenje i drži energiju djelovanja i rasta. Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija), srebrna ili draguljima ukrašena kutija pojačaće osjećaj obilja. Staklena će podstaći energiju “jasnoće”. Pletena sugeriše prirodno kretanje i podstiče fleksibilnost. Zemljana ili keramička sugeriše energiju pažnje i njege.

Šta staviti u kutiju? Prije postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srećnim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osjećanja koje želimo da privučemo u život.

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite izobilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale…

Izbjegavajte da stavljate gomilu kovanih novčića. Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene svijeće, mirisne kreme i ulja.

Energetski uticaj kutije s blagom osjetiće se bez obzira gde je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mjesto je ispod pupka. Na taj način, vi se direktno suptilno “hranite” energijom unutar kutije, kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu.

Kutiju s blagom treba pregledati i osvježiti svaka tri mjeseca.

Izvor: lepaisrecna.rs

http://www.kucasnova.com/korisni-savjeti/predmet-koji-se-cuva-ispod-kreveta-privlaci-novac-i-blagostanje-48073.html

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje