Poljubac ljubavi

Premium ljubavni romani
...

Lesley je posvetila veliku pažnju svom izgledu. Blistava ljepota, sjaj i samouvjerenost. Svi ti atributi pripadali su joj, i svatko tko bi je vidio, ne bi nikad posumnjao u taj misteriozni kobni predznak kojim su bile opsjednute njene misli u tom trenutku. Umjetni osmijeh pojavi joj se na licu dok je oblačila raskošnu haljinu od crnog, svilenog žoržeta. lako jednostavna,haljina je djelovala izazovno sa dubokim izrezom koji joj je dosezao do polovine butine.
Izašla je iz svoje spavaće sobe i kretala se kroz tihu kuću sa ležernom, ali proračunatom gracioznošću. U kući je vladao mir, gosti još nisu stigli i ona je odlučila potražiti svoje roditelje i podvrgnuti se već uobičajenim pitanjima koja su slijedila nakon završetka svakog semestra na fakultetu.
Tog popodneva vratila se kući na duge ljetne praznike. Našla je roditelje u očevom uredu gdje su uz šeri vodili površan razgovor i ona ih je promatrala neko vrijeme, impresionirana kao i uvijek majčinom elegantnom ljepotom i očevim dobrim izgledom.

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.