Ambiciozna varalica

Vikend ljubići

Dok se spuštao u prizemlje, mahinalno je popravio revere svog savršenog sakoa. Za to nije postojala potreba, ali bio je to gest svojstven nekom ko nikada nema nijedan pogrešan nabor na sebi.
Izašao je u veliko mermerno predvorje puno ljudi. »Ric« je bio dovoljno skup hotel da u sebe privuče sve one koji su nešto značili ili bar želeli da znače. Gužva mu tog trenutka nije prijala, još manje polu poznata lica koja su očekivala da sa njima izmeni neku reč. Dugim oštrim korakom je krenuo ka izlazu sa nadom da će izbeći slučajne susrete.
Verovao je da savršeno vlada svojim emocijama i da mu scena sa Ivonom ne znači previše, ali njegove misli su bile rasturene, a koncentracija veoma slaba. Učinio je nagli korak i naleteo na nekog ko je bio u stanju loše ravnoteže. Primetio je samo da žena ispred njega polako pada i pritiska ga čitavom težinom. Iznenađenje i odsutnost su učinili svoje i srušio se na pod zajedno sa njom.
Glava mu je snažno udarila o tvrdu mermernu podlogu, a bol se pomešao sa pravom erupcijom besa. Usmerio je ubilački pogled u pravcu neidentifikovane spodobe koja se valjala po njemu. Onda su mu sve otrovne reči zastale u grlu.
Na samo par centimetara od njegovog lica lagano se njihala anđeoska glava najsenzualnije plavuše koju je kada video. Bio je to najčudniji spoj nevinosti i razbludnosti koju je ikada video. Kosa holivudskih starleta je bila u neredu, koralnocrvene usne su se blago pućile, ali su zato oči bile široke i plave kao najvedrije nebo. Utonuo je u dubinu i iskričavost tih očiju i u trenutku shvatio da na njemu leži čvrsto i zamamno telo čiju je svaku oblinu osećao.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje