PREPOZNAJTE IH: Tri pokazatelja da ste u vezi do koje vam nije stalo

Životni stil

 

Sigurno je svaka od nas prošla kroz onu fazu: Ne mogu više da budem sama, hoću da me neko mazi i pazi i to hoću odmah. A onda posle nekoliko dejtova, odaberete tog jednog momka, koji vam najviše odgovara i odlučite da sa njim probate da budete u vezi, koja će prerasti u velike emocije i ljubav, ili se barem vi tome nadate.

Onda uslede duga, vama prilično dosadna dopisivanja, koja vam popunjavaju slobodno vreme, zajedničke večeri, koje su vam ok, ali ne osećate baš leptiriće u stomaku i nikako da nešto između vas zaiskri.

Sledeća faza je da to počinje da vam smeta, ali ubeđujete sebe da i nije toliko strašno i da vam je svakako bolje i u takvoj vezi, nego onda kada ste bile same, ali da li je?!

Ni jedna osoba ne može uživati u vezi u kojoj su emocije na off. Ali, ako još uvek odbijate da sebe vidite kao junakinju ove priče, možda će vam sledeći znaci pokazati da to ipak jeste:

Kada sebe zapitate zašto ste sa njim, odgovor je: Pa on je fin dečko!

Ok, on je možda dečko za poželeti, celom svetu, ali ne i vama, zato nema potrebe da se trudite da vam se dopadne neko, kada to već do sada nije uspeo. Prvo, jer je to zaista nepošteno prema njemu, jer sa svim svojim kvalitetima, mogao bi da bude voljen, kako treba, ako bi dao sebi priliku sa nekim drugim. A onda, to nije fer ni prema vama. Želeli ste vezu u kojoj ćete uživati, zašto da onda pristaneten na nešto što vas “ne radi” samo zato što drugi misle da je vaš momak san snova i da mu treba dati šansu.

Ne želite da ga viđate baš često

Koliko god da ste na početku veze i trebalo bi da se stalno viđate, vama više priaj vreme koje provodite sa svojim prijateljima i upoznajući druge ljude. Osećate da vas on guši i želite više slobode. Ovo je jasan znak da vam zaista nije stalo.

Za vas ta veza nije ozbiljna

To je vaš stav od samog početka. Prijali su vam njegov trud i pažnja i odlučili ste da probate. I dok se on zaljubljuje u vas, vi uglavnom hranite ego njegovom zaljubljenošću. To zaista nije uredu i zato stvarno treba da mu kažete kako se osećate, jer ni jedno od vas neće uživati u vezi koja se odigrava tek tako, bez tendencije da u nekom trenutku postane ozbiljna.

Emotivna veza trebalo bi da predstavlja zabavu i užitak, a ne mučenje. Zato bi najbolje bilo da se pobrinete za sebe i radite na tome da uživate u svom životu iako ste same, a kada se onaj pravi pojavi, osetićete i tada više ništa neće biti tek tako.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

 

https://nadlanu.com/453801/prepoznajte-ih-tri-pokazatelja-da-ste-u-vezi-do-koje-vam-nije-stalo/


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje