Savršene ideje za prvi spoj koje ne uključuju večeru u restoranu

Životni stil

Formalni prvi spojevi koji uključuju večeru i piće često znaju biti zamorni i neugodni, zato vam donosimo nekoliko ideja za malo drugačiji prvi spoj

Prvi spojevi često mogu biti prava noćna mora. Odlazak na večeru s osobom koju ste najvjerojatnije tek upoznali može biti poprilično neugodno iskustvo stoga je uvijek sjajno druženje podići na neku drugu razinu. Pod tim mislimo na dodatni sadržaj o kojem ćete moći razgovarati kao što je film ili neka izložba.

Takav prvi spoj može biti puno zanimljiviji, a i na njemu odmah možemo više saznati o osobi na koju vjerojatno gledamo kao na potencijalnog budućeg partnera. U nastavku vam zato donosimo pet ideja za malo drugačiji prvi spoj.

Posjetite izložbu

Izložbe su odlična prigoda za druženje. Zajedno možete razgledati postav i razmijeniti razmišljanja o umjetnosti, a nakon toga otiđite na piće i nastavite upoznavanje nakon što ste probili led.

Otiđite na koncert u lokalnom kafiću

Mali koncerti koji se često organiziraju u kvartovskim kafićima odlična su prigoda za spoj. Tako ćete podijeliti isustvo otkrivanja novog glazbenog imena, ali i odmah razmijeniti razmišljanja o glazbenom ukusu koji je mnogima vrlo važan u vezi.

Zajedno posjetite buvljak

Spoj ne morate nužno dogovoriti uvečer. Organizirajte ga u subotu ili nedjelju ujutro i posjetite Britanac, Hrelić ili neki drugi buvljak ovisno o gradu u kojem živite. Tako ćete se upoznati uz šetnju i razgledavanje vintage komada ili starih ploča, a vjerojatno ćete saznati puno više o drugoj osobi nego tijekom večere u nekom restoranu.

Otiđite na sportsku utkamicu

Ako dijelite strast prema sportu zajedno otiđite na utakmicu hokeja, rukometa ili bilo kojeg drugog sporta kojeg volite. Tako ćete se u startu bolje povezati i upoznati kroz aktivnost u kojoj oboje uživate.

Premjestite spoj u prirodu

Iako je ovih dana u Zagrebu poprilično hladno, spoj u obliku šetnje kroz prirodu može biti sasvim posebno iskustvo. Zato umjesto u restoran ili zadimljeni kafić otiđite u šetnju Botaničkim vrtom, Maksimirom ili se, ako ste ambiciozni, popnite na Sljeme.

Piše: N.B.
Foto: Screenshot

Savršene ideje za prvi spoj koje ne uključuju večeru u restoranu

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje