1160

Slatki greh

Vikend ljubići

Temi Hejns se prisetila reči Selin Stenton dok se sa četiri svoje prijateljice limuzinom za deveruše vozila do crkve, lako je svih pet devojaka Selin poznavalo od srednje škole, Flečera nikada nisu videle. Znale su ga samo kao “moj brat, genije”, koji radi sa one strane okeana i koji nije imao dodirnih tačaka sa životom svoje mlađe sestre.Tek juče je stigao u Sidnej, pa se umorom od leta izvinio što će propustiti probu venčanja. Iako je Selin to razumela, bilo joj je žao što je ignorisaoe njenu želju da sve treba da protekne u savršenom redu.
– Mogao je doći i dan ranije. Ali mislim da su mu probe ispod časti.
Njegova natprosečna inteligencija njegovoj sestri nije mnogo značila. Ali to ga, pomislila je Temi, čini izvanrednim čovekom, koji je budio njenu znatiželju.
Nedavno je u magazinu “Tajm” o njemu objavljen članak pod naslovom: “Kompjuterski genije godine”. Već kao osnovac osvojio je prvo mesto na međunarodnom takmičenju u matematici, a pohađao je fakultet u vreme kada su njegovi vršnjaci upisivali srednju školu. Sa 16 godina diplomirao je na unverzitetu u Sidneju, a u 21. godini, na elitnom američkom univerzitetu, završio je doktorske studije. Odmah potom postao je glavna pokretačka snaga softverske firme, koja je razvila program za logistiku u cilju rešavanja međunarodnih transportnih problema. On i njegov tim prodali su ga vladama i internet firmama u celom svetu, zaradivši milione. Uprkos tome, Selin nije imala lepih reči o svom bratu.
– Postao je još arogantniji otkad bezobrazno mnogo zarađuje -prosiktala je pripremajući Temi za njegovo društvo. – Svi mu se dive, a žene mu se bacaju pred noge. Ali ne dozvoli da te zaslepi njegov novac, Temi. Veruj mi, ne bi želela da živiš s njim.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se