9 nekonvencionalnih dejt ideja

LIFESTYLE

Dejtanje je teško – već je prvi spoj rizik sam po sebi, onda ako to prođe dobro, tek onda slijede vaši pravi problemi, a jedan od onih koji bi vam se mogao tiho prikrasti iza leđa i onda vas neugodno iznenaditi je – što raditi na tim silnim dejtovima, a da nije uvijek isti ili slični scenarij (i da po mogućnosti ne bankrotirate u potrazi za ljubavi). Zato smo pripremili za vas popis neobičnih, jeftinih i originalnih ideja što biste mogli raditi na 37. dejtu.

1. Odite u shopping… knjiga

Kupite jedno drugom knjigu – slatko je i romantično, a i dobar je način da još bolje upoznate svog partnera.

2. Odvezite se izvan grada

Žrtvujte malo sna i jedno se jutro probudite ranije i započnite dan romantičnim izlaskom sunca u prirodi.

3. Upišite neki tečaj

Ne samo da ćete tako osigurati da imate što raditi zajedno neko dulje vrijeme, nego ćete se i dodatno zbližiti. Sigurno ćete biti ponosni i sretni kada ćete nekoliko tjedana kasnije gledati kućicu za ptice koju ste zajedno izradili ili se početi dopisivati na lošem francuskom.

profimedia-0146026911

4. Posjetite sklonište za životinje

Ima li boljeg načina za provesti popodne nego se igrati sa psićima ili mačićima s osobom koja vam se sviđa?

5. Odaberite jedan drugom ručak i odite na piknik

Imate 10 minuta u dućanu i trebate jedno drugome kupiti 5 namirnica od kojih ćete si složiti “ručak” na klupici u parku. Zabava zagarantirana, a možete i provjeriti koliko vas vaš dragi stvarno poznaje (i sluša!).

6. Odite na vožnju vlakom

Vožnja vlakom je nekoć predstavljala luksuz, a i danas ima svoje prednosti za one koji vole uživati u putovanju. Ispecite ili kupite kolače, ponesite kavu u termosici i odite se provozati vlakom. Romantičnije od toga jednostavno ne može.

7. Probajte neku egzotičnu hranu

Možete otići u restoran, ali bit će još zabavnije ako probate napraviti neko azijsko jelo kod kuće (i prije toga zajedno nabavite sve potrebne namirnice – što bi moglo biti dodatan izazov).

8. Odite na plažu

Sjednite u auto i jednostavno se odvezite do najbližeg gradića na moru, ako je dovoljno toplo, možete se i okupati, a ako nije i ručak s pogledom na more je romantičan.

9. Oživite uspomenu iz djetinjstva

Bilo da se radi o nekoj hrani ili omiljenoj društvenoj igri, ponekad je dobro biti malo nostalgičan i vratiti se nakratko u prošlost.

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljubav/9-nekonvencionalnih-dejt-ideja


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.