Astro talks: Da li živite karmičku ljubav?

Horoskop LIFESTYLE

Šta je to karmička ljubav, pitanje je koje mnogi ljudi sebi postave, kada prvi put čuju za ovaj izraz. Karma je, po učenju o duši, put koji duša u ovom životu mora da pređe kako bi stekla potrebna iskustva, pa bi logičnim sledom značilo da je karmička ljubav ona koja se na tom putu dogodila.

Pogrešno je poistovećivati sudbiu i karmu, jer je sudbina neminovna, zato je sudbinska ljubav ona u kojoj ćete prepoznati budućeg oca vaše dece, ali to ne mora nužno biti i karmička ljubav.

Karma je u našim genima zapisana kao dug predaka, bio on loš ili dobar, pa ćemo tokom karmičke ljubavi iskusiti upravo ono što nam je u nasleđe ostavljeno, tvrde astrolozi. Ono što je apsolutno, kada je karmička ljubav u pitanju je neminovnost patnje, barem u jednom periodu.

Karmička ljubav predstavlja neraskidiv odnos patnje i zanosa. Jednom od dvoje partnera, ljubav je uvek uskraćena, bilo zbog ega ili ponosa. Pa ipak, prema učenju o Karmi, uskraćivanje ljubavi je najveći greh i ne može proći nekažnjeno.

Po verovanju, karmička ljubav se dešava po istim obrascima, kroz koje su prošli naši preci, čiji zapis u sebi nosimo, ali, kako je Karma put učenja, u našem odnosu, mora doći do verbalnog razrešenja, grešaka iz prošlosti.

Još nešto što karmičku ljubav čini posebnom, svakako je jak predosećaj da će vam se desiti nešto značajno i snažno, neposredno pred susret sa voljenom osobom. S obzirom da su posledica genetskog zapisa, karmičke ljubavi se prepoznaju kao deo naše suštinske potrebe i zato ih pamtimo kao strastvene i snažne.

Tokom karmičke ljubavi, oba partnera uče o sebi i otkrivaju iskustva, kroz koja je njihova duša morala proći.

Karmička ljubav je ona koja vam neće dati mira, koju ćete osetiti po “klecanju kolena” kada prvi put sretnete tu osobu. To je ljubav koja će verovatno biti najstrastvenija, ali u isto vreme i najbolnija u vašem životu. Pitanje je samo da li ste spremni da je proživite i nakon nje, sa naučenom lekcijom, izađete bez ožiljaka na srcu.

Ako prolazite kroz karmičku ljubav upravo sada, proživite je potpuno, bez zadrške. Dopustite da budete vođeni silinom emocija, jer je takva ljubav samo jednom i ne smete je propustiti!

Foto: Thinkstock

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/astro-talks-da-li-zivite-karmicku-ljubav/

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.