4 najgore horoskopske kombinacije

Životni stil

Neke stvari jednostavno ne idu, a kada je u pitanju horoskop, astrolozi kažu kako su sljedeće četiri horoskopske kombinacije najgore.

Ovan i Škorpija

Škorpijom i Ovnom vlada planeta Mars. Njihova ljubav je nasilna, sa puno strasti. Bez obzira što im je vladar isti, predstavnici ovih znakova su previše različiti da bi preživjeli na duge staze.

Ovan je spontaniji, brzo plane i eksplodira, a njegova iskrenost može da bude nepodnošljiva dok, sa druge strane, otrovne Škorpije čekaju priliku da uzvrate uslugu, ali na lukav način, što Ovan ne umije da toleriše.

Blizanci i Jarac

U početku će privući pažnju jedno drugom i biti interesantni. Kako vrijeme počne da odmiče, kreće obostrano nerviranje do te mjere da im veza postaje nepodnošljiva.

Jarac puno pažnje posvećuje planiranju, preciznosti i redu, a Blizanci su spontani, razigrani, ishitreni i često vrlo neodgovorni. Jednostavno, toliko su različiti da poslije nekog vremena pucanje veze postaje neizbježno.

Rak i Vodolija

Rak je duboko emotivan i želi da se osjeća sigurno i zaštićeno, dok je Vodolija posvećena cijelom svijetu. Rak sebično traži vrijeme i pažnju Vodolije, što nju počinje da nervira, jer ima druge prioritete.

U toj situaciji Rak će biti povrijeđen, a Vodolija zbunjena. Rak će se povući u sebe, a Vodolija će to shvatiti kao jasan znak da treba da napusti vezu.

Djevica i Strijelac

Strijelci su okrenuti sebi i vole da rade ono što im u tom trenutku odgovara. Skloni su tome da nemaju plan i da zanemaruju obaveze, da bi uživali.

Djevica je sušta suprotnost, kod nje je sve isplanirano i obaveze su im ispred svega. Šokirana je hirovima i avanturama Strijelca pa će dati sve od sebe da ga obuzda, što će on shvatiti kao da ga “guši” i kontroliše njegovu slobodu. U toj situaciji jedino što je zagarantovano je raskid, zbog nepremostivih razlika.

Izvor: Informer

Autor: minimagazin.info

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje