Ovo pitanje izluđuje sve muškarce!

LIFESTYLE

By Tamara Bogunović

Koliko puta do sada ste postavile ovo pitanje? Nebrojano, je l’ da? I posle se pitate zašto muškarac nije sa vama. Jednostavno, neke rečenice je bolje izbegavati ukoliko ne želite da svog dragog oterate od sebe i pre nego što ste pokazale kakve ste zapravo!

Nikada nemojte partnera pitati u kom smeru ide vaša veza. Zašto? Zato što muškarci jednostavno drugačije percipiraju to pitanje. Iako iza vašeg pitanja ne stoji loša namera, niti ste htele da mu stavite okove i naterate ga da vam se obaveže na večnu ljubav dokazano je da muškarci negativno reaguju na pomen budućnosti.

Koliko god pričali da su oni jači pol istina nije na njihovoj strani, u prilog tome ide i činjenica da se plaše budućnosti, ne zato što vi niste odgovarajuća osoba za njih, već zato što nisu sugurni hoće li umeti da iznesu celu priču.

Zato je bolje neke stvari prećutati. Mudrije žene su uvek bolje prolazile u životu. Pitanje je samo koliko želite tog muškarca. Ukoliko mislite da je on vaša druga polovina i volele biste sa njim da provedete život, onda pak se ugrizite za jetik na vreme.

Ukoliko želite da uspete kao par vreme je da počnete da živite u sadašnjosti. Pustite da se stvari same odvijaju. Ne potežite pitanje vašeg statusa, jednostavno, dajte prostora vašoj vezi da diše, da se razvija.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.