6 razloga zbog kojih on nije pravi za vas

Životni stil

Kada nekoga prihvatite sa svim njegovim manama i vrlinama, to znači da je ta osoba definitivno prava za vas. Muškarac koji se prema ženi ponaša kako ne treba, omalovažava je i spušta samopouzdanje, očigledno ima problem sa svojim egom.

Ukoliko ste u vezi u kojoj imate navedeni odnos, napustite je što pre, a ovu su stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju:

Stalno vas kritikuje

Pravi muškarac prihvatiće vas sa svim vašim manama i vrlinama, i neće pokušavati da vas promeni. Pokušaće da vam nabije komplekse, kako bio siguran da je vaše samopouzdanje nisko i da ga nikada nećete ostaviti.

Traži da žrtvujete svoje slobodno vreme

Parovi u zdravim vezama znaju koliko je važno da imaju vremena za sebe i nipošto ne pokušavaju da “miniraju” takve trenutke. Muškarac koji od vas traži da zanemarujete svoje prijatelje, porodicu, interese i hobije zbog njega, nije ono što vam je potrebno jer je i to jedan od načina kako vam pokazuje da vas ne poštuje.

Vara vas

Čak i ako se dogodi tako nešto, a on ne može da garantuje da neće, odrastao muškarac iskreno će vam priznati i preuzeti odgovornost za svoja dela. Petar Pan će misliti kako je takvo ponašanje frajerski i neće osećati grižu savest zbog toga, možda samo malo na početku.

Beži od problema

Kada smo bili tinejdžeri, zaključali bismo se u svoju sobu na prvi znak problema. Sada kada smo odrasli, znamo kako to neće rešiti probleme, te se tako i ponašamo.

Pokazivanje emocija je slabost?

Biti frajer, ne znači biti suzdržan i hladan. Pravi muškarac zna kako pokazati osećaje i zna kako ga to ne čini manje muževnim. Osim toga, takvo je ponašanje vrlo važno za izgradnju zdravog i kvalitetnog odnosa.

Zanemaruje vas

Posao, prijatelji, hobiji… Ponekad neće imati vremena za sve, odnosno vas, ali to nipošto ne znači da će vas zanemarivati i činiti da se osećate kao da niste bitni. Ako to radi, imate posla sa infatilnim i nezrelim pojedincem, bez izuzetka.

Foto: Thinkstock

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/6-razloga-zbog-kojih-on-nije-pravi-za-vas/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje