6 stvari koje kaže samo istinski zaljubljen muškarac

Životni stil

Obično se smatra da su muškarci jasniji i manje pričljivi kada komuniciraju. Ali, to je samo stereotip i društvena norma. Moć jezika, međutim, jeste da ona služi kao medij koji se može koristiti za komuniciranje onoga što se nadamo da ćemo izraziti.

To me je podsjetilo na tebe


To pokazuje da čak i kada niste zajedno, nešto se pojavilo što ga je navelo na razmišljanje o tebi. Njegov um je počeo da stvara nostalgičnu mapu na kojoj će povezati određene uzorke, mirise, simbole i iskustva kao dijelove vas.

Mogu ti pomoći u tome


Ako vam ovo kaže, to znači da on želi da vam bude potreban. Bez obzira da li vam nudi savjete ili vam fizički pomaže u nečemu, ako se momak trudi da vam pomogne, onda vam želi pokazati da je pouzdan. U osnovi, on želi da objasni da mu možete vjerovati.

Nedostaješ mi


Govoreći vam da mu nedostajete, znači da ima duboka osjećanja prema vama. To, međutim, nije slučaj ako od njega dobijate samo poruke kasno noću. Ali, ako ste na odmoru ili poslovnom putu, a on vam kaže da mu nedostajete, onda to pokazuje da je vaša odsutnost primijećena i da to utiče na njega.

Tu sam za tebe


Kada momak koristi ovu frazu, to znači da on želi biti dio vašeg života. Slično je i kada kaže da želi da vam pomogne, jer on pokazuje svoju pouzdanost. Ako vam kaže da je on tu za vas, onda vas ohrabruje da spustite vaš “gard”. Ovo stvara jaču povezanost između vas dvoje, i od “ja” se prelazi u “mi”.

Lijepa si


Ako je prirodno koketan i koristi ovu frazu prerano, onda to znači da vjerovatno niste jedina za koju on želi da se osjeća posebno. Međutim, ako ne komentariše vaš fizički izgled prečesto i ako je selektivan u davanju komplimenta, onda to zaista znači.

Zabrinut sam


Ako vam kaže da je zabrinut zbog nečega što se dešava u njegovom životu, onda to pokazuje da se on otvara i da je ranjiv prema vama. Pustivši vas unutra, to pokazuje da on spušta svoj gard i vjeruje vam. Ili, ako je zabrinutost nešto što je usmjereno prema vama, onda to takođe pokazuje da on brine o vama i želi samo najbolje za vas.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Izvor

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje