Bez ljutnje

Vikend ljubići

Džeki Holden je sedela na benč klupi i pravila pauzu između serije vežba-nja. Telo joj je bilo svo u znoju. Godišnji odmor od tri nedelje, koji je uzela, približavao se kraju. Osmehnula se kada je bacila pogled na svoje do nedavno oble butine. Bile su znatno mršavije i zateputije. Čitavo telo joj je bilo gipkije a ona se osećala mnop bolje.
Iskoristila je godišnji odmor i otišla u jedan od boljih spa centara u Škotskoj, umesto na more kako je rekla koleginicama u firmi. Uz stručnu pomoć uspela je da oslabi šest kilopama i da izgleda mnogo svežije i privlačnije.
Pogledala je iza sebe kroz stakleni zid na trim stazu i lepo uređen park u kome je poslednjih dvadeset dana radila vežbe i trčala. Osmeh joj je zablistao na usnama. Bila je ponosna na sebe i svoj uspeh.
Kako će se svi u firmi iznenaditi kada je vide. Više joj neće pristajati nadimak „bucka”, koji joj je njena šefica Luiza nadenula, a ostale koleginice prihvatile.
Džeki je radila u firmi „Bartlijevi projekti’ koja se nalazila u Londonu, a koja se bavila projektovanjem. Njen otac je bio Amerikanac, a majka Britanka. Ona se rodila u Americi, ah kada je imala pet godina porodica se preselila u Englesku, jer Džekina majka nije mogla da se navikne na život u Americi.
Džeki je volela Englesku, smatrala ju je svojom domovinom iako je bila rođena u Čikap.
Iako su joj roditelji i većina prijatelja govorili da umišlja kada kaže da je debela, u firmi u kojoj je radila, devojke su primećivale svaki pam viška.
Nakon što je provela godinu dana u takvom okruženju više nije mogla da trpi tu torturu. Odlučila je da smrša, promeni imidž i tako im više ne da mo-pćnosti daje prozivaju po pitanju viška kilopama.
Nastavila je da vežba, ah i da razmišlja o onome što je čeka kada se bude vratila u London.
Gotovo sve devojke u firmi su bile manekenski pađene, visoke i vitke. Samo su Triša i ona imale problem sa težinom. Ah nedavno, Triša je pronašla ljubav svog života, Filipa. Bila je pred udajom i odjednom su prestali da je interesuju i popdaju zluradi komentari njihovih koleginica.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje