Dirljive reči jedne bake: „Kad tražite partnera tražite za celi život, 2 stvari su bitne“

Životni stil
 

Ko o ljubavi zna bolje nego naše bake? Ovaj put nas je jedna posavetovala kakvog partnera trebamo pronaći za život u dvoje i na koji način.

Kada tražite osobu pored koje ćete provesti ostatak života, potrebno je da obratite pažnju na ove dve stvari.

Pravilo br 1. Od početka sve mora da bude jednostavno: Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osetite da toj osobi možete reći sve, onda je to to.

Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštajte tu osobu! Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše. Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahteva da se menjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju.

Pre ili kasnije dosadiće vam da se menjate ili njemu da vas menja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu – on nije za vas, tražite dalje.

Pravilo broj 2. Veza mora da donese radost! Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno – bežite odmah!

Ako zbog njega patite i plačete, on nije čovek za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla. Ako samo jedna osoba u vezi donosi smeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava.

Čekaju da se nešto promeni. Ali ta promena nikad neće doći. Ako vas njegove reči rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite. Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmeje i sasluša! To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

Izvor: Pult24

Dirljive reči jedne bake: „Kad tražite partnera tražite za celi život, 2 stvari su bitne“


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje