Ako žena i nakon 10 godina braka izgleda dobro: Čestitajte mužu!

Životni stil

Svima nam je poznata izreka da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena. A ko stoji iza lijepe, njegovane, privlačne žene i nakon dvoje djece i 10 godina braka? Kažu da za ovo treba čestitati njenom mužu, jer je to njegova zasluga.

Ovakvu ženu muž nije maltretirao na bilo koji način. Nije sve poslove ovoga svijeta svalio na nju. Nije ih dijelio na muške i ženske. Nije vikao. Nije kritikovao neslan ručak. Nije imao problem sa suknjom iznad koljena. Nije je nikad udario.

Naprotiv – njoj je muž pomagao. Smatrao je da mu neće pasti kruna s glave ako nekad opere sudove. Nekad je on njoj spremio neslanu večeru, ali je ukus ljubavi bio važniji od ukusa soli.


Njoj muž nije rekao da suknja iznad koljena nije za nju, već da joj lijepo stoji. Nije propustio priliku da je pohvali. Dijelio je komplimente. Tješio kad se plašila, bila u dilemi, brinula. Tako je dobio prelijepu, elegantnu ženu, koja i dalje želi da bude baš takva za njega.

Kako? Lako, jer od komplimenata sijamo. Poljupci tope kalorije, a zagrljaji podmlađuju. Ona ga još više voli, jer je takav. Još više se trudi oko njega, jer je takav. Njoj sve žene zavide. I njemu svi muškarci zavide.

Izgled žene najbolje govori kakvog ima muža i šta kod kuće proživljava.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo:

https://www.minimagazin.info/2019/03/21/ako-zena-i-nakon-10-godina-braka-izgleda-dobro-cestitajte-muzu/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje