JELICA KOVAČEVIĆ ŠOKIRA! ONA JE PRINCEZA KRIMINALA: Rame uz rame sa Džekom Nikolsonom i ostalim Džokerima!

Zabavni magazin

Do sada nikada srpska kinematografija nije obrađivala delo i lik Džokera (Jocker). Ona – Jelica Kovačević će šokirati sve svojom transformacijom u liku muškarca Džokera.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Potpuna agresija, razvratništvo i neumerenost, kao i krajnja nekontrolisanost u emocijama dovešće gledaoce do ludila, što je i glavni motiv za snimanje ovog filma jer je svet otišao u bespovrat nemorala i duševne prostitucije.

Sve je na prodaju, samo je cena ta koja se razlikuje. Nema ljubavi izmedju parova, prevare su prihvatljiva norma!? Laž tolerantna tvorevina?!

foto: Printscreen

Šoker se ruga duševnoj i antikulturalnoj obesti koja vlada svetom, ona pravi od nas “robove i robote “ koji samo igraju igre kako bi zadovoljili sopstvena zla svoje duše i uništili emociju na koju polako svi zaboravljamo.

Šokerka se podsmeva primitivnim uverenjima ljudi koji hrle za novcem. Njihov dan kao i njihov EGO skopčan je samo od želje za nadmoći i dokazivanjem nad onim što se zove emocija, a ujedno i sloboda. Njena ignorancija i ironija ka onima koji ne veruju u ljubav i nemaju vere u svoje partnere ruga se onima koji brak smatraju promenljivom pojavom bez odanosti i doslednosti svojim izborom u sili voljenja koja bi u realnom svetu Šokerke trebala biti onaj pravi svesni put.

Prva žena u ulozi Džokera je glumica Jelica Kovačević. “Šoker” je prvi srpski Jocker u filmskom ostvarenju, autorskog filma Nemanje Obradovića po tekstu Borislava Stanojevića. Premijera filma Šoker se očekuje u februaru u “Jugoslovenskoj kinoteci “.

https://glossy.espreso.rs/zabava/film/145969/jelica-kovacevic-sokira-ona-je-princeza-kriminala-rame-uz-rame-sa-dzekom-nikolsonom-i-ostalim-dzokerima

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje