SMRŠALA 30KG, PA DONELA JOŠ JEDNU VAŽNU ODLUKU: Slavna BUCKA više ne liči na sebe, a ovim potezom IZNENADILA je sve

Zabavni magazin

Otkako je 2020. godinu proglasila svojom “godinom zdravlja”, australijska glumica Rebel Vilson apsolutno ne posustaje.

Ona je svoju snagu i fizičke sposobnosti testirala na mnogo različitih načina. Na društvenim mrežama smo imali prilike da vidimo kako planinari, boksuje pa i prevrće ogromne gume… Ništa manje ni mentalna snaga nije bila na ispitu.

Nije bilo lako doneti veliku odluku i drastično promeniti stil života.

Pridržavajući se svog “zdravog plana”, ona je smrašala čak 27kg, a do željene težine (75kg) došla je mesec dana ranije nego što je očekivala.

– Odlučila sam da 2020. za mene bude godina zdravlja, da u potpunosti promenim svoj životni stil. To znači da se izmenim ne samo fizički, već i mentalno – bila je iskrena je Rebel koju je godina pandemije koronavirusa navela da počne da razmišlja o još jednoj važnoj temi – o zasnivanju porodice.

Pored svega što je uradila zvezda je želela da se osigura pa je u banci reproduktivnih ćelija sačuvala svoje “kvalitetne jajne ćelije” kako bi kasnije mogla da dobije decu.

Rebel je u videu koji je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu poručila:

– Zamrzla sam jajne ćelije, jer, kao što bi svaka žena od karijere trebalo da zna, ako je nešto važno, najbolje vreme da to uradiš je sada. Razmišljala sam o plodnosti i tome da imam kvalitetne jajne ćelije sačuvane za dane kada se odlučim da postanem mama. Nakon toga sam pomislila da za ovu veliku ulogu u životu moram da budem zdrava – rekla je Rebel koju je upravo ovo navelo da se upusti u svoju “godinu zdravlja” kako je ona naziva.

foto: Profimedia
( Kurir.rs )

Izvor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje