Ako kruna odgovara: Lukavo ponašanje žena iz kraljevskih porodica

Zabavni magazin

Kate Middleton možda je najviše prisutna na naslovnicama svjetskih magazina, ali širom svijeta postoje i druge lijepe okrunjene žene za koje uglavnom malo ko zna. Sve ove prekrasne dame su suprotnost Kateinoj klasi i eleganciji, a to što se kate Middleton puni svjetske magazine ne znači da se ove kraljevske žene nisu prepustile poprilično lukavom ponašanju. Samo zato što je vojvotkinja od Cambridgea slavnija, ne znači da je ona najskandalnija ili pak najkontraverznija.

Sirivannavari iz Tajlanda

Tajlandska princeza Sirivannavari 2009. godine rangirana je među 20 najzgodnijih dama na Forbesovoj listi. Odrasla je u Velikoj Britaniji s majkom, a sada živi na Tajlandu s ocem i djedom, kraljem. Sa svojih 30 godina ona je ljubiteljica umjetnosti i sporta, a aktivni je sudionik u svijetu visoke mode.

Mary iz Danske

Mary je supruga princa Fredericka, koji je prvi u liniji za nacionalni tron. Mary je svog supruga upoznala u jednom pabu u Sydneyu, a prije nego što se pročulo za Kate Middleton njih dvoje su bili glavna priča u svim medijima. Kraljevski par sada ima četvero djece zajedno.

Rania iz Jordana

Jordanska kraljica Rania poznata je u svom radu pri obrazovanju, zdravstvu, osnaživanju mladih i zajednice, kao i međukulturnom dijalogu. Ima četvero djece, dva sina i dvije kćerke, sa svojim suprugom, kraljem Abdullahom bin al-Husseinom. Ima počasni magisterij iz međunarodne saradnje i razvoja na Univerzitetu u Rimu.

Letizia iz Španije

Španjolska kraljica Letizia jedna je od najomiljenijih modnih trendseterica kraljevskog svijeta. Bila je novinarka i voditeljica vijesti prije braka s kraljem Filipeom 2004. godine. 2015., imenovana je za veleposlanika prehrane u Organizaciji Ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu.

Ako kruna odgovara: Lukavo ponašanje žena iz kraljevskih porodica

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje