PREPOZNAJTE TRENUTAK: Svoje najdublje emocije muškarci dele samo sa ženom koju iskreno vole

Životni stil

Kada su emocije u pitanju, za razliku od žena, koje vole sladunjave reči, muškarci su češće na strani dela i njima reči i ne znače baš mnogo. Na početku odnosa oni obično dozvoljavaju da ih upoznate samo površinski, a onda se zatvaraju. Međutim jednom će i oni otvoriti svoju emotivnu riznicu i razgovarati čak i o najintimnijim osećanjima, onda kada sretnu ženu koju će istinski voleti.

Kada konačno pronađu ženu koja će im osvojiti srce, muškarci više nemaju tajni, bar ne pred njom! O ovim temama, oni pričaju samo sa voljenom ženom, pa ako je vaš partner sa vama razgovarao o ovim stvarima, znajte da ste vi ta!

Plaši se da će vas izgubiti

Kada muškarac konačno prizna ovaj svoj strah, to znači da ste mu zaista veoma važne. Neće to govoriti često, zbog svog muškog ponosa, ali kada vas razgovor povede na tu stranu, shvatićete koliko mu je teško, već iz samog načina na koji o tome govori.

Traži u vama emotivnu podršku

Iako su se neko vreme trudili da ostave utisak osobe koju retko šta dotiče, kada su vas stvarno zavoleli spustili su barijeru među vama i konačno vam pokazali emocije. To znači da sada u svakom teškom momentu vaš partner konačno od vas smelo traži utehu i podršku!

Ako se pred vama, muškarac otvorio u potpunosti i dao vam pristup svojim emocijama i razmišljanjima, znajte da se on više ne dvoumi već zna da ste žena njegovog života!

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

 

https://nadlanu.com/457598/prepoznajte-trenutak-svoje-najdublje-emocije-muskarci-dele-samo-sa-zenom-koju-iskreno-vole/

 


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje