Ovih 5 stvari zajedničke su svim muškarcima koji varaju

LIFESTYLE

Biti u stanju identifikovati partnera koji vara nije uvijek najlakši podvig na svijetu. Naravno da bi se sve voljele zaljubiti u nekoga ko nas neće prevariti, ali ne postoji siguran način da se ispravno identifikuje varalica.

Svi ljudi su različiti i kao rezultat toga svi imamo različite preferencije, sklonosti, motivacije i okidače. Takođe, postoji mnogo različitih vrsta varalica i oni to čine iz mnoštva različitih razloga. Međutim, to ne znači da ne postoje neke univerzalne vrijednosti i navike koje ti varalice dijele. Zapravo, postoji mnogo pokazatelja ponašanja koji se mogu naći kod većine varalica, a sljedećih pet tragova su najčešći.

Vrlo su sumnjičavi prema tome kako se ponašaš u vezi


Osoba kojoj se ne može vjerovati takođe će biti osoba koja će imati teškoće s povjerenjem drugih ljudi. Dakle, ako tvoj partner neprestano sumnja u tebe, to je samo zato što on ima razlog da i ti sumnjaš u njega.

Tajnovito koriste telefon


Način na koji koristi telefon dobar je indikator za otkrivanje vara li te tvoj partner ili ne. Ako nikad ne ostavi svoj telefon bez nadzora ili ga skriva od tebe, zbog straha šta bi na njemu mogla pronaći, velika je šansa kako strahuje da ćeš otkriti prevaru.

Stalno su na telefonu


Još jedan veliki pokazatelj nevjernih osoba je kad su stalno na telefonu dok provodite vrijeme zajedno. Naravno, tvoj partner može koristiti svoj telefon da bi samo poslao nekoliko poruka za posao ili dogovorio susret s prijateljima. Ali postoji ograničenje u količini posla koji se treba obavljati pa ako je ova pojava učestala, moraš se zapitati koristi li se taj telefon za posao ili treću osobu.

Vješti su lažljivci


Oni nemaju problema s laganjem i, ako ga više puta uhvatiš u laži, smatraj to izdajom povjerenja. Varalica će uvijek biti serijski lažljivac i imaš značajan razlog za brigu ako znaš da tvoj partner laže o previše stvari.

Prekomjernim iskazima pažnje nadoknađuju osjećaj krivice


Krivica je takođe jedna stvar koja je prisutna kod većine varalica. Da im nije stalo do vaših osjećanja, jednostavno bi raskinuli s vama. Ali nije uvijek tako te ga činjenica, da on nastavlja raditi nešto što bi te potencijalno emocionalno uništilo, zapravo izjeda iznutra. Svoju krivicu će pokušati nadoknaditi iznenadnim romantičnim gestama i pretjeranim iskazima pažnje.

Izvor: Miss7

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.