Ovi horoskopski znakovi uvijek se zaljube u pogrešnu osobu

Horoskop LIFESTYLE

Ako smatrate da ste u ljubavi generalno nesrećni, sigurno ste, barem djelimično, za to krivi sami. Astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi uporno biraju pogrešne partnere i ignorišu sva upozorenja koja ukazuju na potencijalnu opasnost, a evo i o kojim je tačno znakovima riječ.

Ovan


Ovnovi su jako izbirljivi, ali su uglavnom i dosta površni pa im je izgled jedan od glavnih kriterija pri odabiru partnera. Baš zato često nalete na nekoga ko iznutra nije ni približno toliko lijep kao izvana.

Blizanci


Društveni Blizanci obožavaju biti okruženi ljudima, a u svakom društvu obično su u centru pažnje. Da bi se u nekoga zaljubili, dovoljno je da vide da ih sluša i podržava u onome što imaju za reći, ali često kasnije shvate da taj neko uopšte nije na njihovom nivou već im se samo ispočetka dodvoravao.

Rak


Rakovi se veoma čvrsto vežu za ljude do kojih im je stalo, što mnogi znaju i iskorištavati. Tako često završe u vezi s osobom koja na sve načine pokušava (i obično uspijeva) njima manipulisati, a kad to shvate, ostanu sami i nesrećni.

Vaga


Osobe rođene u ovom znaku često završe u vezi s nekim čisto iz razloga da ne bi bile same, jer je to nešto što najmanje vole. Zbog straha od samoće, Vage su sklone same sebe uvjeriti da im neko odgovara za vezu iako duboko u sebi znaju da to baš i nije tako.

Strijelac


Strijelci u vezi najviše cijene slobodu pa obično biraju partnere koji im ostavljaju dovoljno prostora i puštaju ih na miru kada to žele. Međutim, zbog takvog pomalo ležernog pristupa vezi, u kojem ne obraćaju puno pažnje na to šta radi njihov partner dok nisu zajedno, često završe prevareni ili iskorišteni.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.