Danijela Martinović: AKO TRPIŠ U IME LJUBAVI, ZNAČI DA NE VOLIŠ

MAGAZIN
Danijela Martinović iskreno o ljubavi.

Otkako je veza Danijele Martinović i Petra Graša okončana mnogi iščekuju da čuju razlog za kraj ljubavi koja je trajala 24 godine. Nijedno, ni drugo, nisu otkrili zašto su se rastali, pa je sve ostalo na nagađanjima. Istinu znaju samo Danijela i Petar, ali ono što je najvažnije jeste da oboje blistaju.

Pevač je već uveliko nastavio sa svojim emotivnim životom, oženio se s 15 godina mlađom Hanom Huljić sa kojom je nedavno dobio ćerku Albu. Danijela je sama, ali sudeći po objavama na Instagramu ne pati za onim što je prošlo. Nedavno je objavila pesmu koja je publika odlično prihvatila, proslavila je rođendan, a sada i otkrila da su njeni citati koje je uobličila u knjigu odlično prihvaćeni.

„Ako trpiš u ime ljubavi, znači da ne voliš jer ljubav samo voli. Nikad ne trpi. Ljudi su nešto pobrkali“, napisala je Danijela i dodala:

„Nakon Šalabahtera života i ispisanih stranica, mnogi od vas poželeli su citate Šalabahtera izrezati, uokviriti, spremiti i to mi je najveća sreća… baš zato sam napravila nešto sasvim posebno – Knjigu citata. Reč je o mislima i citatima koje sam napisala u svojoj knjizi Šalabahter života i Šalabahter života – Neopisivo. Otisnuti su na najfinijem papiru i spremljeni u ručno izrađenu kutiju od baršuna. Svaki citat pomno je biran da bude Vaš poseban trenutak, reč koja vam znači nešto više…“, pojasnila je Danijela.

Izvor: Lepa&Srećna