Gde je danas Rada Radenović?

MAGAZIN

Voditeljka Rada Radenović je oduvek intrigirala javnost svojom pojavom i ponašanje, a najviše pažnje izazvala je njena trudnoća i rođenje sina Petra.

Voditeljka Radmila Rada Radenović je devedesetih i početkom dvehiljaditih bila jedna od najpopularnijih i najlepših srpskih tv lica. Nekada zaštitno lice TV Pink-a vodila je čuvenu emisiju kratkog zabavnog formata „City“.

Dobila je nadimak srpska Hale Beri zbog velike sličnosti sa slavnom glumicom, a muškarci su uzdisali za njom. Ostala je upamćena i kao jedna od prvih javnih ličnosti koja se skinula za „Plejboj“ 2005. godine. Pojavila se i spotu Tošeta Proeskog za pesmu “ Vo kosi da ti spijam“.


Imala je autorsku emisiju „Rada sam“, do 2018. godine, nakon koje je imala još jedan angažman koji je bio kratkog daha.

Imala je autorsku emisiju „Rada sam“, do 2018. godine, nakon koje je imala još jedan angažman koji je bio kratkog daha.

Vodila je prvu sezonu rijaliti programa „Zadruga“,ali posle samo nekoliko meseci, voditeljka se potpuno povukla iz javnosti.

Svoj privatan život oduvek je držala dalje od medija, te se o mukarcima sa kojima je bila malo zna.

Spekulisalo se da je 2010. godine bila u romansi sa oženjenim crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem koji ima dvoje dece.

– Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vreme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije. – ispričala je tada devojka Dejana Milića.

Rada je sa biznismenom dobila sina Petra.

Rada je potom za „Hello“ pričala o tome koliko joj teško pada da sama odgaja dete.

– Moj najveći roditeljski strah je da mi se dete ne otme kontroli. Ja jesam roditelj sa kojim on živi, ali Petar ima i oca koji mu je maksimalna podršku – rekla je Rada i priznala da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete rodilo iz najveće ljubavi.

– Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentinma kada si jedini odgovoran. S druge strane, olakšavajuća okolnost to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim porodicama česta situacija. Odrastao je svestan situacije u kojoj živi, nama je to normalno“

Dejan se vratio supruzi i dalje se o tome ništa nije pisalo.

Njene velike grudi mnogi su komentarisali, a bilo je i spekulacija da je ugradila silikone, a jednom je progovorila na tu temu.

-Podržavam u korektivne svrhe, a manje u dekorativne. Ovo su vremena kada se sve kupuje i kada ta industrija plastične hirurgije cveta. Ovo je era imperativa fizičke savršenosti kom svi teže i do kog dolaze lako, za par hiljada evra svako može da bude ovakav ili onakav – rekla je Rada u emisiji „Amidži šou“.

Priznala je i to da za sada ne razmišlja da se podvrgne estetskoj intervenciji.

Rada danas ima 42 godine i živi daleko od svetla reflektora. Međutim, na Instagram profilu bivše voditeljke može se videti da i u petoj deceniji izgleda sjajno.

Sudeći po fotografijama Rada voli da svoje slobodno vreme provodi u društvu svog sina i kućnih ljubimaca, a čime se sada bavi izgleda da će ostati misterija.

Stil