2575

Kockanje s ljubavlju

Vikend ljubići

Promatrao ju je. Zabavi povodom premijere nove televizijske Serije prisustvovale su brojne poznate ličnosti i mnoge od prisutnih žena možda su bile lepše od nje, ali po mišljenju Marlona Hanta, ona ih je sve bacala u zasenak. Njena prirodna lepota privlačila je poglede i muškaraca i žena. Svi su je smatrali ljubaznom osobom. Devojka iz kraja, pomislio je Marlon. Zračila je ženstvenosću, koja je u svakom muškarcu budila želju da s njom provede noć.
Ništa na njoj nije bilo izveštačeno: dugačka tamna kosa bila joj je blago talasasta, a kad se smešila, na njenim obrazima primećivale su se rupice. Na tom porcelanskom licu isticale su se blage crte. Njeno telo bilo je božanstveno – nekako nežno i neupadljivo u očima žena, ali zato veoma privlačno muškim pogledima.
Najfascinantnije su bile njene oči: plavetnilo u njima poručivalo je da je otvorena, čulna i saosećajna osoba. U muškarcima su te oči budile zaštitnički instinkt… ali i druge porive.Usne su joj bile izrazito čulne. Dok se smešila, izazivala je čitavu paletu osećanja. Ova žena umela je da bude iskrena i da ljude u to ubedi.
Nije bila glumica koja igra ulogu. S takvim darom mogla je da postane svetska zvezda, ne samo glumica u seriji koju je on kupio i obradio da bi baš, nju gurnuo u prvi plan.A čak nije znao ni to želi li ona da postane zvezda. Gurali su je njena iskompleksirana majka i ambiciozni muž scenarista. Ona se potčinjavala njihovim željama bez roptanja, ali kad je mislila da je niko ne posmatra i kad nije morala da se pretvara, Marlon je primećivao njen izgubljeni pogled.
Večeras je nastupala i gosti na partiju bili su fascinirani energijom kojom je zračila. Svi su se trudili da se bar na trenutak nadu u njenoj blizini. Oni s kojima je bila bliska držali su se po strani da bi ona bila u prvom planu, ali njena majka i muž nisu uživali u tome. Marlon je prisilio sebe da skrene oči s nje i da pogleda unaokolo.
Kao što je očekivao, njena majka flertovala je s vlasnicima televizijskih stanica da bi proširila mrežu svojih kontakata. Marlon nije voleo da sarađuje s tom ženom, ali to je bilo neizbežno jer je ona bila kćerkin agent. Trudio se da sastanci budu što kraći, jer nije želeo ništa slično pprisnijem kontaktu.

Čitaj ljubić


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se