Helen Hart – 6. Nežna Sidni

Ljubavne knjige

Kako su uopšte došli dotle? Sem nije bio siguran, ali nije bilo sumnje – evo ga ovde u hotelskoj sobi Sidni Bjukcnan. kako joj ljubi prelepe crvene usne.
On se ukruti kad ona blago uzdahnu. Jezikom je prelazio preko njenih sočnih punih usana i lagano joj ugura jezik u usta.
Ponovo blagi uzdah – slatko je vibrirao u njemu. On poče dublje da ulazi jezikom.
Ona mu odmah odgovori. Njen nežni jezik kružio je oko njegovog. I ona je volela da se ljubi jezikom koliko i on. Raj na zemlji. Poljubac postade strastveniji, žustriji. Jezici su im se preplitali, a Sidnini blagi uzdasi pretvorili su se u duboko stenjanje.
Ona mu pritisnu svoje pune dojke na grudi. Opet raj. Sem nije mogao da se seti kada je toliko želeo neku ženu. On jegumu unutra dok nisu stali uz zid pored kupatila. Pritiskao ju je o zid tako daje mogla da oseti njegovu erekciju. Bio mu je toliko čvrst da je pomislio da će pući.
Nastavili su da se ljube, potpuno obučeni, stenjući zajedno. Kad se odvojila od njega i udahnula vazduh, on je zasu poljupcima po obrazima i vratu, nošen pomamnom željom koja je buktala u njemu.
Njen miris ga je opčinio. Zelene jabuke ili kruške, taj voćni opijajući miris, pomešan sa njenim ženskim mirisom. On oseti duboku glad među nogama, zamišljajući njeno najskrivenije mesto. Da li je već ovlažila? Da li će biti tako ukusna kao što je mirisala?
Uskoro će otkriti.
Ali pre toga. morao je da joj dodirne svilenkastu kožu na ramenima i jedre grudi koje su ga mamile.
Po njenom toplom dahu koji je osećao na svom vratu znao je daje prošaputala neke reči, ali ih nije razumeo. Šta jw rekla? Nije bio siguran, ali su zvučale promuklo, i bespomoćno.
Zvučale su kao da govore o želji i potrebi.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se