U kneževom zagralju

Vikend ljubići

Ljubomorna, drugarica, pokušala je da joj osujeti sreću.
Neli je odlučna da sazna detalje iz prošlosti svoje porodice, jer je mnogo nejasnoća u vezi s njenim poreklom. Putovanje u Nemačku trebalo bi sve da razjasni. Knez joj je na mejl odgovorio recima: „ Ne vidimo nikakvu mogućnost da vam pomognemo…” Da, postavio se nadmeno i arogantno, tako se učinilo mladoj advokatici Neli Miler iz Njujorka. Pritom, bila je uverena u to da je u kneževskoj porodici Stenhuis pronašla vezu sa svojim precima. Međutim, ni slutila nije da će se tamo, u Nemačkoj, do ušiju zaljubiti u Bena, koji joj se predstavio kao upravnik imanja, i da će on od nje kriti istinu o svojoj povezanosti s kneževskom porodicom.
Pogled na njujorški Central park sa osamnaestog sprata nebodera na Park aveniji bio je čaroban. Međutim, iako je stajala pored ogromnog prozora, Vanesa King nije tome pridavala baš nikakvu pažnju.Zgodna manekenka tamne, gotovo crne, stepenasto ošišane kose prezrivo je razvukla lepe, pune usne kad se ponovo okrenula prema svojoj najboljoj prijateljici dobacivši joj stari dokument.
– Nećeš valjda ovo ozbiljno shvatiti? – upitala je snishodljivo.
Neli Miler se brzo podigla s meke sofe, pažljivo podigavši dokument koji je pao na debeli tepih. Polako ga je položila na sto, kao da je reč o vrednom antikvitetu.
Neli Miler je bila nešto viša od svoje zgodne, mršave vršnjakinje. Venesu je krasio beo, porcelanski ten, koji je još jače isticala njena tamna kosa. Lice ove vrhunske manekenke bilo je upečatljivo zbog izraženih jagodica, a Nelino nekako skladnije i nežnije. Neline savršeno oblikovane obrve davale su jasan okvir toplim i veselim očima. Niko nije ostajao ravnodušan kad se ona smejala, jer je tako spontano isticala dva reda savršeno belih zuba. Naprosto, bila je lepa, skladna, privlačna I neodoljivo šarmantna, jer je sve na njoj bilo jednostavno i lepo joj je pristajalo.
Nasuprot njoj sedela je Vanesa, obučena u sjajne helanke boje zlata, koje su isticale duge noge i ljupka stopala na vrtoglavo visokim potpeticama.
Naravno da Neli nije smetalo to kako se njena drugarica oblači i time skreće pažnju na sebe. Neli je najčešće oblačila klasičnu odeću, a kad joj je to posao dozvoljavao, sportski stil bio je njen zaštitni znak. Ležerno i opušteno, bila je njena životna deviza.


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje