Helen Hart – 7. Okrutna Marija

Ljubavne knjige

Poljubac je bio dubok i strastven.
Marija Gomez nije znala da poljubac može biti tako divan i čežnjiv, i istovremeno tako istinit. Jer, u ovom poljupcu zaista je postojala istina – istina koju nikad ranije nije osetila.
Nikad ranije nije okusila sočniju govedinu iz Kolorada ili ukusniju čokoladu, koji su bili tako božanstveni kao Džefov poljubac.
Istina. Čista istina, ovijena čežnjom i žudnjom.
Marija nije bila preterano iskusna. Još uvek je bila devica u osamnaestoj godini, ali se zato poljubila nekoliko puta. Prvi put je bio stidljiv poljubac sa Leom Martinezom u četrnaestoj godini. Posle toga, ljubila se sa Gregom Blekom u njegovom automobilu i na bezbroj zabava u četvrtom razredu gimnazije – da, nije bila neiskusna, bar kada je o ljubljenju reč.
Svi ti poljupci izgledali su kao predgrupa, pre nego što se Stiksi popnu na scenu.
Džef Bej? On je svakako bio poput Stiksa.
Džef je bio buntovnik – kauboj koji je nosio crnu kožu i vozio harli dejvidson fet boj. Visok i razbacan, ličio je na modele koji se pojavljuju na naslovnim stranicama GQ-a. Smeđa kosa padala mu je iza ušiju u nemarnim talasima, a pogled njegovih smeđih očiju bio je zamagljen i užaren. Pune ružičaste usne blago su se krivile kad bi se smejao, zbog čega se Mariji topilo srce. Koža mu je bila boje breskve. Marija je volela kontrast njegove kože i svoje, koja je bila maslinasta. A tek kad je skinuo košulju! Tek to je bio prizor! Široka ramena i izvajane ruke, predivne grudi i stomak.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje