9217

U njegovom zagrljaju

LJUBIĆI

U ovoj priči, autor nas vodi kroz emocionalno putovanje Lejle i Ksavijana, dok se bore sa svojim strahovima i nesigurnostima. Kroz njihovu ljubavnu priču, čitaoci će naučiti da je ljubav jača od svega i da se uz podršku voljene osobe može prevazići bilo koja prepreka.

Lejla je mlada djevojka koja živi u malom selu u pustinji. Jednog dana, njen život se potpuno mijenja kada je izabrana da se uda za kralja Ksavijana al Ramiza. Iako je bila prestravljena i nesigurna u svoju sposobnost da se prilagodi životu u kraljevskoj porodici, Lejla je odlučila da prihvati ovu sudbinu i da se uda za Ksavijana.

Ksavijan je kralj koji je poznat po svojoj hrabrosti i mudrosti. Iako je bio zainteresovan za Lejlu, nije bio siguran da li će ona biti dobra kraljica. Međutim, nakon što su se upoznali, Ksavijan je shvatio da je Lejla mnogo više od obične djevojke i da bi mogla biti savršena kraljica.

ODLOMAK
Lejla ni pomišljala nije da zatvori oči dok su je sobarice prekrivale velom. Netremice je posmatrala u ogledalu kako njen lepi dekolte,duge, vitke noge i umetnički urađena tetovaža ispod zlatne ogrlice ukrašene dijamantima nestaju ispod više slojeva ukrasne tkanine.
Isto se zatim desilo s njenom crnom dugom kosom, savršeno našminkanim licem, visokim jagodicama i punim usnama. Ostavljen joj je samo uski prorez za oči.
Treptala je nervozno pri pomisli da da će njen veo uskoro pasti pred očima njenog muža… u njihovoj prvoj bračnoj noći!
Kralj Ksavijan al Ramiz, čovek kome je ona još kao dete obećana, posle svih ovih godina tokom kojih je uporno ignorisao njeno postojanje, iznenada je odlučio da se njome oženi. I ne samo da ih je Ksavijan držao u neizvesnosti po pitanju Lejline budućnosti nego se, sasvim prirodno, ona sve to vreme osećala poniženom. Život joj je prolazio u iščekivanju.
Bila je najstarija od svojih sestara. U sedmom pokušaju da na svet donese muškog naslednika, njena majka je umrla. Lejla se još uvek dobro sećala da tradicionalno stanvništvo Hajdara nije moglo da prihvati mogućnost da jednoga dana na čelo njihove kraljevine dođe – kraljica.
Ali njen otac, mudar čovek, ubedio je kralja emirata Kusaj da sina obaveže ženidbom s njegovom najstarijom kćerkom. A muški potomak iz tog braka će, prema dogovoru i na zadovoljstvo svih, vladati u oba kraljevstva.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.