Ispunjeni snovi

Vikend ljubići

Pustila je sestrinu ruku i prošla kroz sobu hodajući kao što je sinoć satima vežbala: meko, samouvereno i, kako se nadala, bar donekle privlačno.
Potpetice su lupkale po mermernom podu hodnika.
Enco de Riči je podigao pogled i kristalnoplave oči srele su se s njenim. Struja je projurila kroz njeno telo. Izgledao je savršeno u klasičnom crnom odelu, koje je naglašavalo široka ramena, uzane bokove i duge noge.
Koliko je visok? Bar je petnaest centimetara viši od oca, koji ima preko metar osamdeset Duboko je udahnula nastavivši da hoda, zahvalna što je šalom pokrila dekolte. Iznutra je gorela.

Buonasera, Hana.
Inače, engleski je savršeno govorio, s jedva primetnim italijanskim akcentom. Trenutak kad ju je pozdravio na maternjem jeziku učinio joj se veoma intimnim. Dubok, hrapav glas urezao joj se u dušu, ali to nije bilo ni upola uznemirujuće kao mračna glad, koja je zaiskrila u njegovim očima dok mu je prilazila.

Buonasera – refleksno mu je uzvratila na italijanskom.
Podigao je njenu ruku do usana i, gledajući je u oči, poljubio joj je prste. To je trebalo da bude ljubazan, galantan gest, ali telom joj se sjurila struja zbog načina na koji je palcem prevukao preko njenog dlana dok joj je spuštao ruku.
Izvukla je šaku iz njegovog stiska, šokirana sopstvenom reakcijom.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje