Zavodljiva pustinjska noć

Premium ljubavni romani

Iz nekog razloga Nadim nije mogao da odvoji pogled s jahačice. Gornji deo lica bio joj je zaklonjen šiltom kape. Ipak, Nadim oseti da ga probode nešto u blizini srca.
Jer, ispod šilta ugledao je pravu lepoticu. Izoldino lice bilo je pravilno, visokih jagodica, pravilnog nosa i lepo izvajane brade. Njene čulne usne bile su stisnute. Koliko su te usne senzualne kada je Izolda srećna?
On žurno odagna takve misli iz glave. Pogledom je skliznuo naniže i omađijale su ga njene bujne grudi. Još jednom ga nešto probode u srcu.
Iznenadila ga je navala osećanja koja je izazvala devojka iako je do malopre mislio da je ona… momak. Čudio se sebi a na licu mu se jasno ocrtao bes koji ga je zahvatao.
Izolda O’Saliven je nevoljno pokazala šeiku Mefista. Taj čovek došao je da vidi ono što je već imao u džepu – njenu ergelu i njenog konja. Danas želi da potpiše ugovor, čime će prodaja ergele postati pravosnažna.
Pre nekoliko meseci poslao je svog asistenta koji je njuškao unaokolo i snimao fotografije. A šeik je, veorovatno leškareći u senci neke palme, strpljivo čekao da moj otac proglasi bankrot. I sada je došao po svoje. Ali dok je odozgo, s leđa konja posmatrala nepoznatog čoveka, najednom se raspršio sav njen bes.
Bilo joj je drago što je iz inata ostala na konju jer, da je sišla, verovatno bi joj popustila kolena. Izolda jače stegne Mefistove uzde, a mladi pastuv zadrhta pod njom.
Šeik nije ličio na Arapina. Bio je veoma visok, atletske građe. Nije se iznenadila kada ga je videla jer je na internetu, uoči njegovog dolaska, potražila informacije o njemu.

Ljubici.com

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se