Zavodljivi striptiz

Premium ljubavni romani

Bilo je oko tri sata posle ponoći kad se Helen vraćala u svoj apartman preko debelog tepiha u hodniku. Njena široka haljina uvijala se oko njenih nogu.
Predstava baleta bila je izvanredna. Uživala je u igri ruske balerine koja je tumačila glavnu ulogu i odigrala jc s puno strasti. Dok jc Helen uživala u baletu, njen brat se smrtno dosađivao. Nakon predstave otišli su na večeru, a posle toga, Mortimerovi su insistirali da se vrate pešice u hotel, da bi mogli usput da pogledaju izloge.
Helen jc osećala da joj u glavi bubnji od umora. Konačno, stigla jc do vrata svoje sobe.
Otključala je i ušla unutra. Čim je ušla, bila je svesna daje nešto drugačije. Osetila je neku nelagodnost. Imala je neprijatan osećaj da nije sama.
Zapazila jc mnoštvo svežeg cvcća koje jc izvirivalo sa svih strana. Neko jc, očigledno, bio tu nakon njenog odlaska. Sobarica, bez sumnje. Trenutno ovde nema nikog, uveravala je sebe.
Upalila je načas svetio da bi se uverila daje sama, a onda gaje brzo ugasila, jer u mraku se osećala prijatnije i sigurnije. Polako, oči su joj se priviklc na polutamu.

Iz predsoblja je otišla u dnevnu sobu. a onda u spavaću sobu. Zastala je neodlučno kraj kreveta. Da li da ode u kupatilo da skine šminku i da se istušira? Bila je suviše umorna za to. Najbolje bi bilo da legne odmah.
Krevet je bio u tami, jer se nalazio u uglu do koga nije dopirala svetlost s ulice. Helen je stajala pored kreveta. Osetila je ponovo onu istu nelagodnost. Potisnula je brzo to neprijatno osećanje i počela da raskopčava haljinu. Čim legne, nelagodnost će nestati, bila je ubeđena.
Kad je raskopčala haljinu, ona pade na pod, otkrivajući njen tanki struk, oble bokove i čvrste grudi. Podigla je gracioznim pokretom i stavila je na stolicu, a onda poče da skida čarape. Radila je to polako i pažljivo. Stavila je i njih na stolicu.
Zastala je načas, razmišljajući da li da potraži spavaćicu u koferu. Odustala je od toga. Umor je savladao.
Sela je na krevet u samo donjem vešu. Spavaće ove noći tako. Zavukla se pod prijatni satenski pokrivač. Krevet je bio neverovatno udoban. Protcgla se zadovoljno, a onda odabrala najpovoljniji položaj za spavanje. Zaspala bi istog trenutka da joj se nije učinilo daje čula neko šuškanje Skamenila se.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se