Ne stidite se! Davanje naredbi dovodi vas do užitka iz snova…

LIFESTYLE

Profinjene i britke na jeziku – Em i Lo su prave stručnjakinje za sva seksualna pitanja. Svoje pisanje opisuju kao informativno, ali zabavno, nepopustljivo, a nekritičko, seksi, ali nikad vulgarno.

Uobičajena je pogrešna predodžba o seksualnim priručnicima prema kojoj oni uništavaju svu tajnovitost seksa.

“To je tačno ako je vama ‘tajnovitost’ nepoznavanje tačne dubine klitorisa ili konkretne vrste lubrikacije koja je najbolja za malo ljubavi u stražnjem dijelu tijela. Ako će vam pokvariti seks to što će vam neko reći koje bi vam seksi igračke mogle izmaknuti tlo pod nogama, a koje samo nadražiti osjetljive dijelove tijela, onda slobodno ostavite ovu knjigu na polici”, poručuju autorice prave male enciklopedije seksa.

Neka ova knjiga postane vaš atlas ljudskog tijela prepun prečica, slikovitih puteljaka i istaknutih znamenitosti.

Ali nemojte čekati i otvoriti je tek kad se budete osjećali izgubljeno, jer je najvažnija stvar koju valja znati o seksu ta da ne postoji samo jedan način na koji možete biti seksi i da postoji više načina da stignete do mjesta koje vas čini sretnima. A jedan od najlakših načina za postizanje vrhunca je otkriti partneru što sve volite i štavam najviše odgovara.

“Naredbe su sasvim lagane, a bonus je to što instrukcije poboljšavaju njegove seksualne vještine, a vama povećavaju užitak. Počnite s jednostavnim naredbama. Recite mu gdje da vas dira, ljubi, kako da se okrene, gdje da stavi ruke”, otkrivaju autorice i dodaju da ne zaboravite na moć komplimenata.

“Nikad niste zaboravili partnera koji je obožavao vaše noge i pisao hvalospjeve o vašim grudima. Svi vole komplimente, a kako vas privlači seksualni partner, ne bi trebalo biti teško pronaći nešto što ćete reći. Recite mu koliko vam se sviđa neki dio njegova tijela, miris ili kretnja. Kompliment može neopisivo seksi zvučati i biti odlična uvertira u seks”,kažu Em i Lo.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/seks/ne-stidite-se-davanje-naredbi-dovodi-vas-do-uzitka-iz-snova

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.