Nemoguća ljubav

Vikend ljubići

Nikad u životu knežević Nikolas Ferakis nije bio toliko ljut Strgnuo je sa sebe smoking bacivši ga na fotelju iz vremena Luja XV, presvučenu bordo brokatom, a odmah zatim i belu košulju.
Na brzinu sazvani sastanak s Gregoriosom, njegovim advokatima i privatnim sekretarima, konačno je završen. Ponovo se Anasta suočila s radikalnim promenama.
Upravo se njegov život naglavačke okrenuo i nikako nije mogao izbeči svoju sudbinu. Preciznije rečeno, morao je ispuniti svoje obaveze.
Bcsno je koračao po privatnim odajama. Obaveze… eh, kako je mrzeo tu reč!
Pre samo mesec dana sahranjen je njegov otac, knez od Anaste. U očevoj i sestrinoj pratnji Melina je prisustvovala sahrani. Savršenog držanja, neverovatno seksi u crnoj haljini koja je isticala njene zavodljive obline, plenila je pažnju svih prisutnih. Ko god je bacio pogled na nju, na tren je zaboravljao tužne okolnosti.
Skoro godinu dana nije je video, ali kad su im se pogledi sreli, odmah mu je pao na pamet onaj susret na plaži. I sve je u njemu kipelo: i griža savesti, i bes, ali i.« želja.
Znao je da ništa u vezi s njom više ne srne poželeti. A želeo ju je više nego ikad.
Javio se i osečaj krivice prema bratu, a to ga je najviše mučilo. Stisnuo je zube odlučan da preturi njeno venčanje s knezom Gregoriosom. Međutim, sve se malopre u momentu ispreturalo…
Kucanje na vratima prenulo ga je iz teških misli. U apartman je ušao Mihail s bocom pića u jednoj i dvema Čašama u drugoj ruci.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se