Šta žene vole kod muškaraca koji imaju tetovaže

Životni stil

Tetovaže su u poslednjih 20, 30 godina dobijale na popularnosti, pa danas sigurno poznajete nekoliko ljudi koji imaju barem jednu tetovažu. To je, naprosto, način izražavanja. Tetovaže mogu imati duboko značenje, sentimentalnu vrednost, mogu vas podsećati na osobu koju volite, biti motivacija za ispunjenje vaših snova, a mogu biti i samo ukras na vašem telu, bez posebne simbolike.

Primećujemo još jednu stvar – tetovaže su seksi. Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali ako volite takav tip muškarca, tetovaže su nešto što će vas instant privući. Ako vas privlače, vrlo je verovatno da i sami posedujete barem jednu. A zašto je, nama, ženama to toliko seksi?

Ima samopouzdanja

Ne mora da znači da svaki muškarac sa tetovažama pršti od samopouzdanja, ali on će tako izgledati. Naročito ako ima tetovaže na neobičnim mestima, iscrtane cele ruke ili vrat. Bilo da vam se to dopada ili ne, morate priznati da je za to potrebno hrabrosti.

Osoba sa tetovažama se ne plaši da nešto trajno stavi na svoje telo. Taj muškarac sebe želi da izrazi kroz tetovažu i to može biti veoma seksi. Samopouzdanje je vrlo, vrlo seksi.

Ima svoj stil

Ne želimo ovde da pričamo o vrstama tetovaža koje žene smatraju atraktivnim, jer svako ima svoj ukus. No, prema tetovažama, možeš vrlo lako da prepoznaš kakvu estetiku neko ceni i kakav mu je stil života.

Recimo, sa tetovažama i celokupnim izgledom na prvu može da se kaže da li je muškarac alternativan, da li je umetnik, da li je baja iz teretane, gejmer, jer tetovaže ga odaju.

Žene vole muškarca koji drže do sebe, a tetovaža jeste ulaganje u svoj izgled, pa je u tom smislu self-care. Vrlo je privlačno kada je muškarcu stalo kako izgleda i to je jedan od razloga zašto su ženama seksi muškarci koji imaju tetovaže.

Možeš saznati nešto o njemu samo na osnovu pogleda

Tetovaže mogu biti green flag, ali i red flag. Pojedine tetovaže vas mogu odbiti iako ih generalno smatrate privlačnim, to su one tetovaže koje su sasvim suprotne od vašeg stila.

Sa druge strane, tetovaže su sasvim dobar način da saznate nešto o određenoj osobi. Ako ima istetoviranu sliku nekog umetnika – gotovo je izvesno da mu je to omiljeni slikar; ako ima datum, sigurno mu nešto znači.

Daju izgovor da mu priđete

Sasvim je ok da devojka priđe dečku, a ako on ima tetovaže koje nisu prekrivene ispod odeće, to može biti način da započnete razgovor. Možete ga prosto pitati ko ga je tetovirao, reći da mu je baš lepa tetovaža, šta mu znači i razgovor će nastaviti da teče.

Svaka tetovaža ima svoju priču, pa ćete tako i saznati nešto o njemu. To čak i ne mora da se shvati kao “muvanje”, nego običan razgovor o tetovažama.

Kada imamo svoj tip muškarca, vrlo retko razmišljamo zašto nam se nešto na njemu sviđa, zato uopšte nije loša ideja da odgonetnemo odakle potiču pojedine preference – kao što su tetovaže.

Naslovna fotografija: instagram.com/instagraminstafeeds

Jovana Petković

Pročitaj ostatak

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje