Tranzitni Merkur u Raku do 19.07: Period naglašenih emocija, pokušajte imati samokontrolu

Životni stilPred nama je period Merkura u Raku, koji će trajati do 19.07.2022. godine. 

Astrolozi opisuju detaljno, šta navedeni tranzit može da nam donese. Merkur u znaku Raka, donijeće potencijalne promjene. Pripremite se da u zraku sve pršti od naglašenih emocija, koje možda i nećete moći najbolje da iskontrolišete. 
Moguć je period bujice emocija, nesuglasica, povrijeđenosti i oštrog jezika. Moguće je donošenje odluka, koje možda i ne bi trebale biti donesene. Prema tome, sve što u narednim danima ne morate da odlučujete i nemojte. Stvaraće se velika očekivanja, a zanemariti suštinska sreća i sitnice. 

Vrlo je moguće da će komunikacija biti jako klizava površina, pa u istoj trudite se da budete oprezni. Ljudi će biti osjetiljivi i suptilniji nego inače. Neko će se uvrijediti na nečije riječi ili postupke, bez i nekog velikog razloga. 
Sitnice će igrati veliku ulogu, a takođe moguće je vraćanje u prošlost i prisjećanje određenih uspomena. Neki će imati osjećaj kao da žele sve da presjeku sada i odmah. I u privatnom i u poslovnom životu. Osjećaće se kao da im je dosta svega i željeće se posvetiti isključivo sebi. 

To je u jednu ruku i dobro. Nemojte ni trpiti nešto što vam se ne sviđa i što vam ne odgovara. U ovom periodu bi bilo najbolje, da svako pronađe svoju mirnu luku i utočište. Pogledajte oko sebe i pronađite sigurnost u vama dragim ljudima, prijatnim mjestima itd. 
Ovo će biti takođe odličan period upravo da preispitate vaše odnose. Saznaćete na koga se možete osloniti, a na koga baš i ne. Ipak, budite oprezni i ne govorite baš sve što mislite, kasnije možda neće u tolikoj mjeri nešto misliti, a već ste izgovorili. 
Pokušajte da vaš fokus bude usmjeren ka stvarima koje vas čine srećnima i ispunjenima. Nemojte zaboraviti da su sitnice te koje nam znače i koje nas okružuju. Ponekad, čovjek u težnji da postigne nešto veliko, gubi smisao malih, a možda značajnijih stvari. Polako, zastanite i duboko udahnite. Ovaj period je prolazan, i možda baš od današnjeg vašeg djelovanja, zavise mnoge stvari sutra.Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin – www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Preporučeni sajt

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje