Izmedju ljubavi i požude

Vikend ljubići

Najrin je veoma rano otkrila kakve prednosti devojkama donosi vitkost i uz to plava kosa, jer ona, s dečačkom figurom i smeđom kosom, u tinejdžerskom uzrastu nikome nije bila preterano privlačna.
Čak ni sada, u tridesetoj godini, nije se osećala prijatno niti samouvereno u sopstvenoj koži dok je sedela pored dve rasne plavuše, očito porno-glumice fenomenalnih proporcija, koje su se slučajno zadesile u istom studiju s njom. Tešilo ju je samo to što su, sudeći po njihovom ponašanju i prisnosti, obe lezbijke.
Duboko je uzdahnula. Da, pozvana je u jutarnji šou najpopularnije radioemisije u Dalasu i najavljena je kao druga gošća po redu. U svakom slučaju, urednik programa Kenet Monk intervjuisaće je u vezi s njenom knjigom “Udovoljiti muškarcu ili sebi”.
Primetila je da joj njegova asistentkinja maše dozivajući je pokretom ruke, i Najrin je osetila da joj se stomak u trenutku vezao u čvor. Kenet Monk je apsolutno nepredvidljiv čovek i ko zna o čemu će je sve zapitkivati, pa je znala da joj neće mnogo pomoći to što se temeljno pripremala za ovaj razgovor. Na sreću, bar nema kamera, pa niko osim saradnika u studiju neće primetiti njeno crvenilo kao posledicu zbunjenosti…
Emisija se uživo emituje, što znači da nema popravnog. Čula je kad ju je Kenet najavio kao sledećeg gosta:

Autorka knjige ” Udovoljit i muškarcu ili sebi”, dela koje je ostavilo utisak na sve dame u našoj zemlji. Dakle, momci i muževi, vi koji želite da se suprotstavite ženi koja je zadala težak udarac seksualnom životu prosečnog Amerikanca, pozovite nas, nudimo vam šansu da se odbranite.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se