Nezaboravno leto

Vikend ljubići

Nešto u tom dubokom, baršunastom muškom glasu ju je nateralo da stane i da se okrene. Ugledala je dobro poznati lik koji joj je često okupirao snove poslednjih godina i zbunjeno je zatreptala.
Gledala je u neverici kako je Overton Ramsford zalupio vrata Konoru ispred nosa, taman kada je krenuo nešto da kaže. Nakon prvobitnog šoka uspela je da se široko osmehne srećna što ga ponovo vidi posle toliko vremena.
Upoznala ga je pre šest godina kada je sa ocem došao na ranč na kojem je tada živela. Hadson Ramsford je želeo da kupi ranč od tadašnjeg vlasnika i došao je da ga pogleda. Kola su im se pokvarila i ona je bila ta koja ih je popravila.
River je rano ostala bez roditelja i socijalna služba ju je poslala da živi sa tetkom koja je radila na ranču kao kuvarica. Ona i tetka su bile praktično jedine ženske osobe na ranču tako da nije ni bilo čudo što je River znala sve muške poslove. Nije to bio loš život, ali ona je želela nešto više za sebe. To leto kada je stari Ramsford došao na ranč bilo je njeno poslednje leto na ranču.
Imala je osamnaest godina i do ušiju se zaljubila u Overtona koji je izgledao kao ostvarenje sna svake žene. 1 ona se njemu dopala, videla mu je to u očima, ali kada je otkrio koliko ima godina povukao se. Međutim, ni posle punih šest godina ona nije bila u stanju da zaboravi njihov poljubac one večeri pre njegovog odlaska.

-To si stvarno ti?! – prišao joj je u dva koraka.

-Nisam vas povezala – odmahnula je glavom pruživši mu ruku. – Trebalo je da prepoznam prezime Ramsford.

-Krivično pravo? podigao je obrvu. – Šta bi sa privrednim pravom?

-Neko mi je rekao da je to najdosadnija grana u pravu i da uopšte ne odgovara mom karakteru – nasmejala se tiho.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se