1958

Prinčeva ljubavnica

Vikend ljubići

Ova romantična priča prati Grejs, mladu i ambicioznu ženu koja radi u birou i sanja o uspehu. Jednog dana, upoznaje Maksima, šarmantnog i bogatog muškarca koji je odmah privlači svojom harizmom. Maksim je zavodi i vodi je na razne izlaske, čineći je srećnom i zaljubljenom. Grejs se zaljubljuje u Maksima i oseća se kao princeza iz bajke pored njega. Međutim, postoji tajna koju Maksim krije – njegova bivša devojka Frančeska. Grejs se bori sa sumnjama i strahovima, ali odlučuje da veruje Maksimu i da mu se preda. Njihova veza postaje strastvena i intenzivna, ali Grejs počinje da primećuje neke znakove da Maksim možda nije iskren prema njoj. Kada otkrije da je Maksim ponovo sa Frančeskom, Grejs je slomljena i oseća se prevarenom.

Prinčeva ljubavnica

ODLOMAK
Baš kada je Grejs Kenon poverovala da gori dan od ovoga ne može da bude, u prolazu ju je jedan „rols-rojs” poprskao vodom. Upravo se vraćala sa stanice metroa noseći u ruci paket čipkanog veša vrednog nešto više od hiljadu funti. Fino rublje pripremljeno je kao poklon za verenicu njenog šefa.
Bila je sredina decembra, siva izmaglica se u suton spuštala na grad. Uprkos kiši, mnoštvo ljudi se vraćalo iz Najtsbridža. Mlaz ledene vode neočekivano je pogodio Grejs pa je, uz vrisak, izgubila ravnotežu i pala. Lepo upakovani paket odleteo joj je iz ruke i otkotrljao se na vlažni trotoar.

Postani član i čitaj 👇

Nivo Cijena  
VIP 1 9.90€ za mjesec. Izaberite
VIP 12 – AKCIJA! 79.90€ sada.
Članstvo ističe posle 12 mjeseci.
Izaberite

← Vrati se na početnu stranicu

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se