Dvostruka ličnost

Vikend ljubići

Želeo je da o svemu dobro razmisli. I on je bio nervozan dok je prisustvovao snimanju. Znao je da mu karijera zavisi od ovog projekta i zato nije smeo da pogreši u izboru manekena. Do sada je njegov izbor uvek bio pravilan, ali trebalo mu je još nešto što bi mu potvrdilo da je i ovog puta njegov izbor odgovarajući.
Tog jutra pre nego što su otišli na snimanje Samanta i on su se posvađali. Veoma žučno su se raspravljali zbog Patricije, Samantine majke i zbog toga je devojka bila tako neprijateljski raspoložena.
Voleo je da pobeđuje. To mu je postalo jasno još od prve utakmice koju je igrao za školski tim. Bio je dobar u fudbalu.
Njegovi roditelji su bili veoma ponosni na njega. Njegov otac Pavlo, sin emigranta, je zaista verovao da se u Americi bolje živi. Ipak, nikada se nije nadao da će imati više od pristojne kuće i dovoljno hrane za sve članove porodice.
Pavlo je želeo da njegov sin Tom bude pravi Amerikanac i zbog toga ga je ovaj uspeh oduševio. Dok je bio u koledžu. Tom je pored uspeha u sportu želeo i da se oženi. Što se njegove buduće žene tiče, tu nije bilo dvoumljenja, čim je ugledao Patriciju Džensen, znao je da želi da ona bude njegova žena.
Njihov susret je izgledao slučajan, ali se Patricija pobrinula da tako izgleda. Ni njena porodica nije bila imućna, ali u poređenju sa Džonsovima, porodica Džensen je zauzimala više mesto u društvenoj hijerarhiji.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje